The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-02-2018, 11:14 PM
pazuzu9 pazuzu9 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 2
POST ID # = 953119
pazuzu9 Reputation: 10
Default K55 Override

I was wondering if there is any way to stop CUE from overriding My K55. I need to run it for my headset but RGB and Macros won't work while it is on.

Thank you.
Reply With Quote


  #2  
Old 05-03-2018, 06:55 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 1,191
POST ID # = 953198
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Hi Pazuzu9, unfortunately, when CUE is running, it will try to control all of the Corsair devices that are detected via the system.
Reply With Quote


  #3  
Old 05-03-2018, 10:39 PM
pazuzu9 pazuzu9 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 2
POST ID # = 953223
pazuzu9 Reputation: 10
Default

Hmm, that's a bummer...thanks for the reply though.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.