The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: BatCavedIn
Forum: Corsair Link 05-07-2018, 04:50 AM
Replies: 116
Views: 47,553
Posted By BatCavedIn
Video Cards no longer show up in Link

Version 4.9.7.35
Windows 10 64Bit Version 1803 Build 17134.1
Summary - AMD Graphic Cards no longer show up in Link
Detailed description of the issue - Not much to add here. Just that my 2x AMD...
Forum: Corsair Link 08-13-2015, 12:06 AM
Replies: 108
Views: 58,977
Posted By BatCavedIn
Yea - let me add my thanks for fixing the fan...

Yea - let me add my thanks for fixing the fan running up to 100% when the CorsairLink window opened
So far everything seems to be working well with 3.2.5695. I did use a profile made while using the...
Forum: Corsair Link 08-07-2015, 08:36 PM
Replies: 110
Views: 56,319
Posted By BatCavedIn
WOW! Yes, very detailed. Thank you!

WOW! Yes, very detailed. Thank you!
Forum: Corsair Link 08-03-2015, 03:31 PM
Replies: 110
Views: 56,319
Posted By BatCavedIn
Question about temp readings

I have included a screen shot of my setup. I have two questions:

1- Why is the CPU temp indicated by the Asus motherboard ~20° higher than the temp that I think is reported directly from the CPU...
Forum: Corsair Link 08-03-2015, 03:06 PM
Replies: 110
Views: 56,319
Posted By BatCavedIn
Fan runs 100% when open CL using custom curve

CL Version: 3.2.5676
Cooler: H80i GT
OS: Win 10 Pro 64-bit
Summary: Fan runs @ 100% when I open CL window
Details: I had this problem with the previous version of CL on Win 8.1 Pro. Posting...
Forum: Corsair Link 07-25-2015, 04:00 PM
Replies: 53
Views: 22,045
Posted By BatCavedIn
Workaround for fan 100% when restarting computer

Yea - I had not tried shutting down and restarting.

On my system, if the "Start Minimized" and "Run at Windows Startup" options are checked, when I start/re-start my computer, CL starts as it...
Forum: Corsair Link 07-25-2015, 05:30 AM
Replies: 53
Views: 22,045
Posted By BatCavedIn
Fan runs 100% when open CL using custom curve

CL Version: 3.1.5667
Cooler: H80i GT
OS: Win 8.1 64-bit
Summary: Fan runs @ 100% when I open CL
Details: I saw this mentioned in earlier post, but I have a similar problem with the fan.

When...
Forum: Corsair Link 07-25-2015, 04:13 AM
Replies: 53
Views: 22,045
Posted By BatCavedIn
CPU graphic display shows only 2 of 6 cores

Minor bug report:
CL Version: 3.1.5667
Cooler: H80i GT
OS: Win 8.1 64-bit
Summary: CPU graphic display shows only 2 of 6 cores
Details: When the graphic display is shown on the right side of the...
Forum: Corsair Link 05-21-2015, 01:38 PM
Replies: 78
Views: 46,044
Posted By BatCavedIn
Now having problems with CL

Well, that was short! (Guess I spoke too soon...)
As mentioned in other posts by other users, I'm guessing CL is losing its USB connection.

After computer sits for a couple of hours (and does not...
Forum: Corsair Link 05-21-2015, 08:07 AM
Replies: 78
Views: 46,044
Posted By BatCavedIn
Yahoo! It's working

OK, the parts finally came - new MB and CPU. Yea!
Transferred drives, memory, video card, everything else to new MB.
Did clean install of Windows 8.1 Pro (not upgraded from 8).
Installed CLink and...
Forum: Corsair Link 05-20-2015, 02:15 AM
Replies: 78
Views: 46,044
Posted By BatCavedIn
Link problems with H80iGT

Corsair Link 3.1.5570 clean install
Windows 8.1 refreshed install 05/18
H80iGT fan speed 0 and red + CPU Temp -1.0 C and red
If change to degrees F, CPU Temp turns to 30.2 F and white/grey. That...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 01:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.