The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: Skeeterslint
Forum: Corsair Link 03-24-2014, 11:23 PM
Replies: 17
Views: 14,810
Posted By Skeeterslint
Well then honestly and I not trying to be a jerk...

Well then honestly and I not trying to be a jerk but why post if you can't test the bug for yourself telling someone to RMA a cooler when many others are having the same issue isn't much of a...
Forum: Corsair Link 03-24-2014, 11:12 PM
Replies: 17
Views: 14,810
Posted By Skeeterslint
So basically what your saying is your never...

So basically what your saying is your never tested this new version of the software with your old hardware? Well that's good too know.
Forum: Corsair Link 02-28-2014, 04:06 PM
Replies: 17
Views: 14,810
Posted By Skeeterslint
Thats more then likely where the .net error is...

Thats more then likely where the .net error is coming from I have an H80 and get it with the new software but if I unplug it from the link commander the software starts like it should so the issue is...
Forum: Corsair Link 02-28-2014, 12:01 PM
Replies: 17
Views: 14,810
Posted By Skeeterslint
What else do you have connected a link...

What else do you have connected a link commander?Do you have an older H80 or H100?
Forum: Corsair Link 01-04-2014, 06:48 PM
Replies: 2
Views: 2,284
Posted By Skeeterslint
A cooling node will not work without the Link...

A cooling node will not work without the Link Commander.
Forum: Corsair Link 08-14-2013, 02:29 AM
Replies: 11
Views: 3,666
Posted By Skeeterslint
Not much you can do with it without the Link...

Not much you can do with it without the Link Commander.
Forum: Corsair Link 05-17-2013, 10:19 AM
Replies: 42
Views: 11,497
Posted By Skeeterslint
1. LED colors changing with temp seems to be...

1. LED colors changing with temp seems to be fixed.
2. Nit sure if its detecting my GPU node or not will have to open the case and find out what temp sensors I have in what slot on the node.
3....
Forum: Corsair Link 05-14-2013, 05:43 PM
Replies: 9
Views: 3,091
Posted By Skeeterslint
Yeah a bit more communication on new software...

Yeah a bit more communication on new software would be nice as would beta's of new software for us to test out, without doing this its going to take forever and a day to work out the bugs in CL.
Forum: Corsair Link 04-12-2013, 04:33 PM
Replies: 3
Views: 2,445
Posted By Skeeterslint
What version of the software are you running?More...

What version of the software are you running?More then likely you need to update the firmware of your commander unit since they ship with an old firmware that the 2.X software doesn't see.
Forum: Corsair Link 04-09-2013, 10:29 AM
Replies: 16
Views: 11,202
Posted By Skeeterslint
Check here its one of the issues I listed and I...

Check here its one of the issues I listed and I think a couple others too.

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=117043
Forum: Corsair Link 04-02-2013, 12:40 PM
Replies: 96
Views: 34,783
Posted By Skeeterslint
I want to add that now my CL is not showing the...

I want to add that now my CL is not showing the CPU temp or usage.Also on my wife's computer which is only running an H80i and the new software the same issue is happening her machine is the same...
Forum: Corsair Link 03-29-2013, 01:14 PM
Replies: 96
Views: 34,783
Posted By Skeeterslint
Running Windows 8 motherboard Asus maximus v...

Running Windows 8 motherboard Asus maximus v formula 2600k H80 (not the i) none of my led's will change with temp all my temp reading are correct my GPU node seems to be working but led's will not...
Forum: Corsair Link 03-13-2013, 12:21 PM
Replies: 138
Views: 47,846
Posted By Skeeterslint
My GPU node says cooling temp 1 but when you open...

My GPU node says cooling temp 1 but when you open the setting window for device type it does say GPU power node it also has an option to change it to 12 volt rail current sense.
Forum: Corsair Link 03-13-2013, 12:17 PM
Replies: 138
Views: 47,846
Posted By Skeeterslint
Yes I have all my LED's group to devices, on 2.2...

Yes I have all my LED's group to devices, on 2.2 I could just change them to normal and back and they would eventaully start working but thats a no go with 2.3. My GPU node shows the correct wattage...
Forum: Corsair Link 03-12-2013, 06:02 PM
Replies: 138
Views: 47,846
Posted By Skeeterslint
My LED issue is with the lighting kit LED's, I...

My LED issue is with the lighting kit LED's, I only have an H80 not the I model I should have put that in my post seeing as others were having issues with the I series coolers.
Forum: Corsair Link 03-12-2013, 04:00 PM
Replies: 138
Views: 47,846
Posted By Skeeterslint
I have been running the new software on windows 8...

I have been running the new software on windows 8 Pro 64 bit and I still have the same issues I had with my led's not wants to switch color by temp some will work others will just sit at one color...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 04:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.