The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: Rebel2k
Forum: Corsair Link 07-23-2017, 01:07 PM
Replies: 56
Views: 23,608
Posted By Rebel2k
For me, my PSU RM850i is detected once every 5...

For me, my PSU RM850i is detected once every 5 boots... And when it is detected, it doesn't show any value anywhere... Is there any problem with the last Link version?
Forum: Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x 01-03-2017, 07:03 PM
Replies: 4
Views: 1,172
Posted By Rebel2k
Same problem here, VOID headset too. Was working...

Same problem here, VOID headset too. Was working fine last week... It seems the CUE software didn't like 2017! ;)
Forum: Audio 02-27-2016, 10:40 AM
Replies: 12
Views: 5,787
Posted By Rebel2k
That's not solved at all... Hope to see *quickly*...

That's not solved at all... Hope to see *quickly* a new version to eventually address that!
Forum: Audio 02-27-2016, 10:38 AM
Replies: 20
Views: 12,954
Posted By Rebel2k
I have the same problem. It happens every 10/12...

I have the same problem. It happens every 10/12 minutes, especially when I was using Skype. I had to go in the CUE program to click somewhere to cancel the auto-shutdown. I have notification on, and...
Forum: Audio 02-27-2016, 10:24 AM
Replies: 27
Views: 26,731
Posted By Rebel2k
I'm affected too!

Hello,

I have the headset for a few days only, and yet I'm affected by the auto-shutdown bug. I was discussing on Skype and it occurred like 8 times in an hour. Everytime this happens, I have to...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 06:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.