The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 21 of 21
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: GrimmJaww
Forum: Cooling 03-21-2017, 11:39 AM
Replies: 13
Views: 2,846
Posted By GrimmJaww
Related to same equipment

I was running some games last night and my CPU was getting up to about 70 C. My expectations with an Intel i7 4790k paired with a Corsair H100iv2 would give me better temps. I know there are plenty...
Forum: Cooling 03-20-2017, 06:24 PM
Replies: 13
Views: 2,846
Posted By GrimmJaww
You are welcome

You are welcome
Forum: Cooling 03-20-2017, 06:12 PM
Replies: 13
Views: 2,846
Posted By GrimmJaww
All fans are the same. I have two of them going...

All fans are the same. I have two of them going for the Corsair H100iv2, and 2 of the same fan going to the CHA_FAN3 and CHA_FAN4 headers. They are PWM connectors and are the exact same model.

I...
Forum: Cooling 03-20-2017, 01:00 PM
Replies: 13
Views: 2,846
Posted By GrimmJaww
The H100iv2 was the successor to the old H100i...

The H100iv2 was the successor to the old H100i you noticed on the list. The two assist fans that show are the small fans that come with the ASUS Sabertooth Z97 Mark 1 motherboard. They help move air...
Forum: Cooling 03-19-2017, 09:31 PM
Replies: 13
Views: 2,846
Posted By GrimmJaww
Attached is the Status panel in which you...

Attached is the Status panel in which you requested. The two GPU fans are now attached to the CHA_FAN3 and CHA_FAN4 headers. I set those accordingly.

The 1080 listing in the Fan section of the...
Forum: Cooling 03-19-2017, 07:57 PM
Replies: 13
Views: 2,846
Posted By GrimmJaww
Thank you. I will do that now. Just was wanting...

Thank you. I will do that now. Just was wanting to avoid the running the cables that far. I guess, I have no choice but to use other headers.
Forum: Cooling 03-19-2017, 07:48 PM
Replies: 13
Views: 2,846
Posted By GrimmJaww
The CPU/CPU_OPT header are set to maximum and are...

The CPU/CPU_OPT header are set to maximum and are spinning at over 2k rpm. My main concern that there was no difference between the headers on the motherboard. The Chassis Fan shows 1450 RPM via...
Forum: Cooling 03-19-2017, 06:59 PM
Replies: 13
Views: 2,846
Posted By GrimmJaww
Fan Header Inquiry

I have setup a new Corsair H100i-v2. Wanted to setup my new EVGA GTX 1080 FTW Hybrid in a push/pull config. My motherboard only has two 4 pin PWM connects close to the GPU's, radiator on the back....
Forum: Cooling 03-17-2017, 05:07 PM
Replies: 24
Views: 6,139
Posted By GrimmJaww
Okay, I am an idiot. 200% the Y cable has the 2...

Okay, I am an idiot. 200% the Y cable has the 2 4-pin as you had stated. My apologies for the pushback.

I have did just barely disable the Q-Fan Control in the BIOS for the CPU Fan and now the...
Forum: Cooling 03-17-2017, 04:56 PM
Replies: 24
Views: 6,139
Posted By GrimmJaww
Mine has a Y connector with a 4-pin(missing the...

Mine has a Y connector with a 4-pin(missing the 3rd pin as you said) and a 3 pin. The fan specs are in a screen shot and a link to the the exact product I got from Newegg that states it is a 4-pin...
Forum: Cooling 03-17-2017, 04:48 PM
Replies: 24
Views: 6,139
Posted By GrimmJaww
I had to physically modify the second connector...

I had to physically modify the second connector of the Y as it was only a 3-pin. I am not sure what you mean by 'No it doesn't'.

However my fan speed only shows 0 RPM, this is why I inquire on...
Forum: Cooling 03-17-2017, 04:41 PM
Replies: 24
Views: 6,139
Posted By GrimmJaww
Sorry. The fans are the 4 pin PWM connectors and...

Sorry. The fans are the 4 pin PWM connectors and the Corsair H100iv2 uses 3 pin Connectors. I assume they are not compatible.
Forum: Cooling 03-17-2017, 04:36 PM
Replies: 24
Views: 6,139
Posted By GrimmJaww
I have disabled the firewall and found that the...

I have disabled the firewall and found that the issue no longer persists. We are all set. Thank you for your assistance @red-ray. I could not have done it without you pointing me in the correct...
Forum: Cooling 03-17-2017, 04:23 PM
Replies: 24
Views: 6,139
Posted By GrimmJaww
hosts file edited per your instructions

The the results are the same after changing the hosts file with the additions, and corrections from tabs to spaces.
Forum: Cooling 03-17-2017, 04:02 PM
Replies: 24
Views: 6,139
Posted By GrimmJaww
General Failure

I am getting general failures on the ping to local host.

I have included a screen shot of the hosts file.

I used the following commands in attempt to resolve the issue with that.
...
Forum: Cooling 03-17-2017, 03:39 PM
Replies: 24
Views: 6,139
Posted By GrimmJaww
[ping adobe.activate.com] 192.150.16.69

I can explain that. A friend had installed Adobe software a while ago(uninstalled already) and it edited the hosts file. I assume it was a "cracked" version. I have since corrected my hosts file.
...
Forum: Cooling 03-17-2017, 01:56 PM
Replies: 24
Views: 6,139
Posted By GrimmJaww
I have attached four of the panels requested.

I have attached four of the panels requested.
Forum: Cooling 03-17-2017, 01:53 PM
Replies: 24
Views: 6,139
Posted By GrimmJaww
Sorry it has taken me a while to respond. I just...

Sorry it has taken me a while to respond. I just ordered a new H100iv2 with the same results. Even used a USB cord that plugged the pump into the external USB ports.

SIV64, I have downloaded now....
Forum: Cooling 03-12-2017, 11:21 PM
Replies: 24
Views: 6,139
Posted By GrimmJaww
Some Guidance on H100i issues

I have been having some issues with the Hydo Series H100i. The issue I have been having is no devices show up in the Corsair Link software. The current installed version is 4.5.0.55. I have...
Forum: Cooling 11-21-2013, 12:29 PM
Replies: 2
Views: 1,415
Posted By GrimmJaww
Appreciation

Thank you for the response. I was hoping for that answer but again its the first time dabbing in liquid cooling so I wanted to ensure so I know where I was at. Again, I appreciate the response and...
Forum: Cooling 11-21-2013, 10:30 AM
Replies: 2
Views: 1,415
Posted By GrimmJaww
H80i Inquiry on temp

Everyone,
I just purchased and installed one of the H80i Hydro Series cooling units, when I first installed it my temps from Corsair Link/CoreTemp were reaching 70+ C. I pulled everything back...
Showing results 1 to 21 of 21

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 12:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.