The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: !TIMMY!
Forum: Memory 06-27-2007, 09:21 AM
Replies: 22
Views: 7,380
Posted By !TIMMY!
Ok I bought a athlon 64 3700, and it works fine....

Ok I bought a athlon 64 3700, and it works fine. I now have dual channel and 1T working. Even managed to overclock it back to where I originally had it. I have no idea what went wrong with my opteron...
Forum: Memory 06-19-2007, 05:59 AM
Replies: 22
Views: 7,380
Posted By !TIMMY!
I hav have memory voltage at 2.7v as this is the...

I hav have memory voltage at 2.7v as this is the highest it is varified to run, and I have to run the command rate at 2T or the PC wont post. I cant get it to run 1T at all at the moment, and the ram...
Forum: Memory 06-18-2007, 06:40 PM
Replies: 22
Views: 7,380
Posted By !TIMMY!
??? im running at defaut speeds with default...

??? im running at defaut speeds with default voltages :( I might have to buy a second hand 939 cpu to test the motherboard out.
Forum: Memory 06-15-2007, 08:05 PM
Replies: 22
Views: 7,380
Posted By !TIMMY!
Yeah that is true, but ive been running default...

Yeah that is true, but ive been running default manufactor's voltage through all of my components :(
Forum: Memory 06-15-2007, 05:53 AM
Replies: 22
Views: 7,380
Posted By !TIMMY!
Sorry the Command Per Clock (CPC) was meant to be...

Sorry the Command Per Clock (CPC) was meant to be the Command Rate (was tired when I wrote that). It is set at 2T, I can't set it at 1T in single channel, PC won't post. 2T wont work in dual channel...
Forum: Memory 06-13-2007, 09:24 PM
Replies: 22
Views: 7,380
Posted By !TIMMY!
Still trying to run at defaults with dual channel...

Still trying to run at defaults with dual channel and 1T. I tried taking out the cpu and putting it back in, re applying the thermal paste and resetting the cmos, but that did not make a difference....
Forum: Memory 06-13-2007, 02:17 PM
Replies: 22
Views: 7,380
Posted By !TIMMY!
I would do but I dont know anyone with a 939 mobo...

I would do but I dont know anyone with a 939 mobo :(
Forum: Memory 06-12-2007, 06:27 AM
Replies: 22
Views: 7,380
Posted By !TIMMY!
Ok, i tried it out of the case, and still...

Ok, i tried it out of the case, and still couldn't run dual channel, or 1T. So I flashed the Bios to the latest official (the same as what I was running), and that made no difference.

Am I right...
Forum: Memory 06-05-2007, 07:51 AM
Replies: 22
Views: 7,380
Posted By !TIMMY!
Unfortunetly I dont have another 939 mobo to test...

Unfortunetly I dont have another 939 mobo to test the cpu :( It just seems weird that it was fine before then didnt work wen I moved it to another case. After the Bios update i lost my original...
Forum: Memory 06-04-2007, 05:59 PM
Replies: 22
Views: 7,380
Posted By !TIMMY!
I have, with optimized defaults, and still no...

I have, with optimized defaults, and still no luck with dual channel :(
Forum: Memory 06-04-2007, 06:32 AM
Replies: 22
Views: 7,380
Posted By !TIMMY!
Ok, I was bored this morning, and decided to dive...

Ok, I was bored this morning, and decided to dive into the BIOS again. I set most of the ram timings to 'Auto' and the DRAM Speed to 'Slow', and bam.... my opty is at 2.80GHz 1.4v and ram at 254FSB @...
Forum: Memory 06-03-2007, 08:32 PM
Replies: 22
Views: 7,380
Posted By !TIMMY!
Help Please: DFI NF4 SLI-DR & Corsair Value PC3200 No Dual Channel Or 1T

I know this problem has been posted a million times before, but mines a little different.

I had my 2 x 1024 Corsair Value Ram running @ 254FSB 2.7V 3-4-4-7 1T Dual Channel,
AMD Operton 146 @...
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 06:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.