The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: Seroko
Forum: Cooling 05-31-2014, 03:51 PM
Replies: 14
Views: 10,530
Posted By Seroko
Finally, Corsair sent me a new one, that works...

Finally, Corsair sent me a new one, that works properly. It's also recognized by Corsair Link, I've updated the firmware to 1.0.7.
I connected the fans directly to the motherboard's PWM connectors,...
Forum: Cooling 04-21-2014, 06:53 PM
Replies: 14
Views: 10,530
Posted By Seroko
Isn't it their responsibility to write somewhere...

Isn't it their responsibility to write somewhere an advice to make you know that you can't use fans with more than 0.4amps?
I had to go to internet and read on the forum, not in the instructions...
Forum: Cooling 04-13-2014, 01:52 PM
Replies: 14
Views: 10,530
Posted By Seroko
Nothing???

Nothing???
Forum: Cooling 04-12-2014, 10:58 AM
Replies: 14
Views: 10,530
Posted By Seroko
So, does RMA cover 'missing information from the...

So, does RMA cover 'missing information from the manufacturer'? :mad:
Forum: Cooling 04-12-2014, 10:30 AM
Replies: 14
Views: 10,530
Posted By Seroko
Yeah, now I know that the Cooler Master Jetflos...

Yeah, now I know that the Cooler Master Jetflos killed my pump, should I send it to Corsair to get a new one?

Corsair should totally warn about the maximum consumption allowed by fans, cause...
Forum: Cooling 04-12-2014, 10:11 AM
Replies: 14
Views: 10,530
Posted By Seroko
I've been searching in the forum and I think I...

I've been searching in the forum and I think I know why this is happening:
The fans I connected to the pump were both Cooler Master Jetflos, and they talk in this thread about this:
...
Forum: Cooling 04-03-2014, 02:41 PM
Replies: 14
Views: 10,530
Posted By Seroko
The problem is that after a few seconds the pump...

The problem is that after a few seconds the pump turns off the LED and it's not even recognized as a device.

I've tried almost everything in that thread, or in another similar ones
I've also...
Forum: Cooling 03-22-2014, 01:28 PM
Replies: 14
Views: 10,530
Posted By Seroko
After a couple of hours away, I arrived home,...

After a couple of hours away, I arrived home, turned on the computer but with the fans connected directly to the motherboard PWM's (to control them with SpeedFan), and Corsair Link told me about...
Forum: Cooling 03-22-2014, 10:34 AM
Replies: 14
Views: 10,530
Posted By Seroko
Angry Faulty H100i? Turns off after few seconds

Hi!
I received and installed the H100i yesterday with stock fans (I tried with 2 Cooler Master JetFlo but both came faulty :[pouts: ). I recorded a video of what happens when the computer starts up:...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 01:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.