The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: tastyhouse
Forum: Cooling 06-17-2013, 11:40 AM
Replies: 30
Views: 13,219
Posted By tastyhouse
Swapped out the h100i - and all LEDs are...

Swapped out the h100i - and all LEDs are functioning fine - something with updating the software affected my old h100i. Not sure if the software is burning the LEDs out or whatever but I can confirm...
Forum: Cooling 06-12-2013, 03:47 PM
Replies: 30
Views: 13,219
Posted By tastyhouse
yeah it was definitely just a cosmetic thing -...

yeah it was definitely just a cosmetic thing - but it bothered me that it used to be white then it was nothing but green.
Forum: Cooling 06-12-2013, 12:59 PM
Replies: 30
Views: 13,219
Posted By tastyhouse
I just got my h100i RMA'd - thankfully there is a...

I just got my h100i RMA'd - thankfully there is a monster warranty on these (5 years) looks like they need it. Got the express RMA so I can swap it out right away.
Forum: Cooling 06-11-2013, 10:52 PM
Replies: 30
Views: 13,219
Posted By tastyhouse
This happened to me just now- my blue LED is dead...

This happened to me just now- my blue LED is dead after installing a new version of the corsair link software. WTF - its one problem after another with this stuff.
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 03:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.