The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: sausje
Forum: iCUE Software 05-29-2019, 08:18 AM
Replies: 2
Views: 354
Posted By sausje
Go to the correct lightning channel in the app...

Go to the correct lightning channel in the app and go to the "hardware lighting" tab and change it there to what you want.
By default it's indeed rainbow, but you can (finally, since it's recent)...
Forum: iCUE Software 03-09-2019, 12:50 PM
Replies: 18
Views: 2,246
Posted By sausje
I'm back with the same issue, on 6.02 It was...

I'm back with the same issue, on 6.02
It was fixed for months and now suddenly after updating, the same issue is back, even with the exact same settings.

However, my standpoint has changed....
Forum: iCUE Software 10-18-2018, 04:39 PM
Replies: 18
Views: 2,246
Posted By sausje
Maybe an idea for the software to notify you when...

Maybe an idea for the software to notify you when it detects such a driver?
So people don't have to guess what's causing it?

Although, people that google the issue should fall on this topic now.
Forum: iCUE Software 10-18-2018, 04:12 PM
Replies: 18
Views: 2,246
Posted By sausje
After updating HWinfo (and turning off persistent...

After updating HWinfo (and turning off persistent driver and a reboot) the issue is suddenly gone.
I cannot reproduce it anymore. At least, I could try reverting all settings but honestly, it's...
Forum: iCUE Software 10-18-2018, 02:34 PM
Replies: 18
Views: 2,246
Posted By sausje
Yeah I saw that when googling the issue, that's...

Yeah I saw that when googling the issue, that's when I disabled it.
Running version 5.90-3550. Persistent driver turned off (meaning the driver shouldn't be installed when the program isn't...
Forum: iCUE Software 10-18-2018, 08:08 AM
Replies: 18
Views: 2,246
Posted By sausje
Yes, I've got HWinfo sensors running, though I...

Yes, I've got HWinfo sensors running, though I have disabled the option "CorsairLink and Asetek Support". Because I presumed that it might be the issue.
I've also got RTSS, although I couldn't find...
Forum: iCUE Software 10-17-2018, 09:26 AM
Replies: 18
Views: 2,246
Posted By sausje
Commander pro fans "disappearing" in iCUE

Hello everyone,

So I recently got myself the 500D RGB SE case. With that, I got myself 2 more 140LL and 3 more 120LL fans.
Now it all works fine and ok-ish, until I try and do stuff related to...
Forum: Cooling 07-06-2016, 02:32 PM
Replies: 10
Views: 2,887
Posted By sausje
An update on this, I've send the H100i back to...

An update on this, I've send the H100i back to Azerty. They send it back to Corsair and after 5(!!!) weeks, they've come to the conclusion that they can't fix the product...(?)
So they can't reset...
Forum: Cooling 06-14-2015, 11:05 AM
Replies: 10
Views: 2,887
Posted By sausje
I'm actually from the Netherlands, so Corsair...

I'm actually from the Netherlands, so Corsair sends a replacement first and then I can send the faulty one back? That would save me so much hassle.
Though idk if that solves my issue with not...
Forum: Cooling 06-14-2015, 08:40 AM
Replies: 10
Views: 2,887
Posted By sausje
Oh great.. I just tried to do the trick with...

Oh great.. I just tried to do the trick with another USB cable to a normal type A connector, but no luck either.
Well I'm in Europe, so I guess I'll have to do it via the reseller and not via...
Forum: Cooling 06-14-2015, 07:48 AM
Replies: 10
Views: 2,887
Posted By sausje
Angry Trying to get h100i working with link broke it..

Well like the title says.
After having the h100i for almost a year now, i gave another shot trying to get it to work with the link software so i could finally set my RPM better.
Now after doing the...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 06:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.