The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 42
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: Killville
Forum: Corsair Link 02-25-2016, 06:00 PM
Replies: 94
Views: 67,326
Posted By Killville
Same! I sent my file dump to Chris. Will be...

Same! I sent my file dump to Chris.

Will be fixed in the next update.

For me, this problem happens after many hours.
Forum: Corsair Link 09-13-2015, 05:44 PM
Replies: 29
Views: 10,667
Posted By Killville
Thumbs up Thank you for the chart dude !

Thank you for the chart dude !
Forum: Corsair Link 08-29-2015, 10:30 AM
Replies: 22
Views: 8,586
Posted By Killville
You infuse science dude ! I had the same...

You infuse science dude !

I had the same problem as him, that's why I suggested this because for me it has run.
Forum: Corsair Link 08-29-2015, 09:19 AM
Replies: 22
Views: 8,586
Posted By Killville
Hi, tried uninstalling in safe mode and...

Hi,

tried uninstalling in safe mode and always reboot in safe mode and reinstalled CL.
Forum: Corsair Link 08-25-2015, 02:42 AM
Replies: 13
Views: 6,514
Posted By Killville
Glad I could help you ;): Many people have...

Glad I could help you ;):

Many people have successfully installed CL with this tip, I found it by chance, CL worked well and one day nothing everything was block, without reason.
I had all tried...
Forum: Corsair Link 08-24-2015, 07:59 PM
Replies: 13
Views: 6,514
Posted By Killville
Please try this: uninstal CL in safe mode and...

Please try this: uninstal CL in safe mode and reinstall in safe mode, the only way that worked for me when windows ask me to install a signed driver.
Forum: Corsair Link 08-17-2015, 02:14 PM
Replies: 10
Views: 6,014
Posted By Killville
Good work dude ! I did not know that there are...

Good work dude ! I did not know that there are two interfaces.
Forum: Corsair Link 08-17-2015, 09:59 AM
Replies: 10
Views: 6,014
Posted By Killville
Hello, you put rpm this is not correct, you have...

Hello, you put rpm this is not correct, you have to put a percentage.

Ex:
25->20%
28->23%
30->28%
32->40%
34->70%
37->100%
Forum: Corsair Link 07-29-2015, 09:21 PM
Replies: 18
Views: 9,674
Posted By Killville
Try this dude.

Try this dude.
Forum: Corsair Link 07-29-2015, 09:08 PM
Replies: 7
Views: 7,194
Posted By Killville
Try this, uninstall in safe mode and installed in...

Try this, uninstall in safe mode and installed in safe mode.

For me it has run.
Forum: Corsair Link 07-22-2015, 08:15 AM
Replies: 9
Views: 5,841
Posted By Killville
You're right, I just do what you say, and now...

You're right, I just do what you say, and now Ccleaner detects the file.
Forum: Corsair Link 07-22-2015, 06:37 AM
Replies: 9
Views: 5,841
Posted By Killville
Effectively, I tried out of curiosity CCleaner,...

Effectively, I tried out of curiosity CCleaner, and it does not offer this file in the temporary files suppresion
Forum: Corsair Link 07-21-2015, 08:35 PM
Replies: 9
Views: 5,841
Posted By Killville
Wow, it should not be in Windows> System32>...

Wow, it should not be in Windows> System32> drivers ?

So if I empty my Temp folder with Ccleaner, CL no longer work ? :eek:
Forum: Corsair Link 07-21-2015, 08:56 AM
Replies: 53
Views: 23,441
Posted By Killville
Confused I have H100iGTX and Windows 7 64-bit SP1 and CL...

I have H100iGTX and Windows 7 64-bit SP1 and CL 3.1.5667, custom curve now work fine finally.

But detections sensors are still not good, it detects temperature of my processor (i7 3770K) but it...
Forum: Corsair Link 07-21-2015, 02:48 AM
Replies: 78
Views: 47,764
Posted By Killville
Confused I have H100iGTX and Windows 7 64-bit SP1, custom...

I have H100iGTX and Windows 7 64-bit SP1, custom curve now work fine finally.

But detections sensors are still not good, it detects temperature of my processor (i7 3770K) but it gives the name of...
Forum: Corsair Link 07-21-2015, 01:12 AM
Replies: 34
Views: 29,110
Posted By Killville
Custom curve work now ? Edit: Work fine...

Custom curve work now ?

Edit: Work fine finally
Forum: Corsair Link 07-18-2015, 07:56 PM
Replies: 23
Views: 8,725
Posted By Killville
The sound of air bubbles, should disappear...

The sound of air bubbles, should disappear quickly after disassembly and reassembly of H100i GTX in the computer case.

In this video, the sound seems to come from the bearing of pump.
Forum: Corsair Link 07-18-2015, 02:49 PM
Replies: 23
Views: 8,725
Posted By Killville
No, that noise you describe, does not look good,...

No, that noise you describe, does not look good, it seems to be the fault of noise can be pump mechanism, may be the bearing of the turbine ?

If the noise persists, do a RMA.

My pump in...
Forum: Corsair Link 07-18-2015, 10:46 AM
Replies: 23
Views: 8,725
Posted By Killville
Hehehe, i'm glad i could help you ;): For...

Hehehe, i'm glad i could help you ;):

For the pump, on performance mode a bit noisy, but this is normal.
Forum: Corsair Link 07-17-2015, 11:32 PM
Replies: 23
Views: 8,725
Posted By Killville
Yes, i uninstall in safe mode, and reinstall in...

Yes, i uninstall in safe mode, and reinstall in safe mode. It's the only thing that worked.

I hope it can help you.
Forum: Corsair Link 07-17-2015, 06:14 PM
Replies: 23
Views: 8,725
Posted By Killville
Hey hotspot, i had the same problem you, i solved...

Hey hotspot, i had the same problem you, i solved it by installing in safe mode, now work.

Worth a try ;)
Forum: Corsair Link 07-06-2015, 08:33 AM
Replies: 54
Views: 35,387
Posted By Killville
Why? because with the new H100iGTX and H110iGTX,...

Why? because with the new H100iGTX and H110iGTX, H110GT, H80iGT it does not work...
Forum: Corsair Link 06-30-2015, 05:39 AM
Replies: 12
Views: 3,256
Posted By Killville
I have also a H100iGTX and custom curve does not...

I have also a H100iGTX and custom curve does not work... Disappointed !
Forum: Corsair Link 06-29-2015, 05:35 PM
Replies: 3
Views: 3,013
Posted By Killville
Tried a new installation in safe mode.

Tried a new installation in safe mode.
Forum: Corsair Link 06-29-2015, 05:31 PM
Replies: 6
Views: 4,862
Posted By Killville
I also had the same problem, I find the solution...

I also had the same problem, I find the solution by installing CL in safe mode, try... for me it's been the only way to be able to install correctly, now is work fine.
Showing results 1 to 25 of 42

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 10:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.