The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: boostedevo93
Forum: Cooling 01-03-2014, 11:30 PM
Replies: 65
Views: 132,071
Posted By boostedevo93
I found out what the problem that was causing my...

I found out what the problem that was causing my h100i not to be detected....MY KEYBOARD!!!! i read on other pages that i should try to change the usb from my keyboard but didnt think that was the...
Forum: Cooling 01-03-2014, 11:26 PM
Replies: 7
Views: 2,956
Posted By boostedevo93
well i ran prime95 for like 20 min and my package...

well i ran prime95 for like 20 min and my package temp on the cpu got to 73/74 but never game me a blue screen or shut down from over heating. i was using CUPID HWMONITOR to check temps. seems like...
Forum: Cooling 01-03-2014, 01:28 AM
Replies: 7
Views: 2,956
Posted By boostedevo93
h100i idel temp??

I need some help... i have a AMD A10 6800k with a h100i running in push pull and from some reasons my idle temp is 45 c. is this normal?? i have seen people post 30c as idle and not to past like 50...
Forum: Cooling 01-02-2014, 02:45 PM
Replies: 65
Views: 132,071
Posted By boostedevo93
How u doing? I am have the same problem as...

How u doing? I am have the same problem as kingarthal. When the computer is on and I switch the USB headers the h100i is recognized and I can change fan speeds and led and what not but as soon as I...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 08:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.