The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: YaHaBoHo
Forum: Cooling 09-04-2018, 03:43 AM
Replies: 7
Views: 2,975
Posted By YaHaBoHo
Thanks :) I emailed the vendor for a return,...

Thanks :)

I emailed the vendor for a return, I'll update when all is done.
Forum: Cooling 09-03-2018, 01:59 PM
Replies: 7
Views: 2,975
Posted By YaHaBoHo
Well I tried and you were right, switching to...

Well I tried and you were right, switching to another SATA power doesn't change a thing. It allowed me to go further though, and to look around without fearing for my CPU.

The pump is not detected...
Forum: Cooling 09-03-2018, 08:45 AM
Replies: 7
Views: 2,975
Posted By YaHaBoHo
Thanks for your reply! I'll try that; I'm still...

Thanks for your reply! I'll try that; I'm still within return window but I'd rather avoid the hassle.

Just thinking out loud here, but do you think it is OK to do the test *without* actually...
Forum: Cooling 09-03-2018, 04:13 AM
Replies: 7
Views: 2,975
Posted By YaHaBoHo
H115i Cooler on Asus MB | Pump not running / blinking red

Hello all,

I have a ASUS ROG STRIX X470-F Gaming motherboard and I bought a H115i Cooler to replace the stock Wraith Prism fan on my Ryzen 7 2700X CPU. I connected everything as per the install...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 05:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.