The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   Cooling (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=155)
-   -   H115i RGB Platinum - RGBs turn off automatically (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=185889)

Scoutdog44 03-03-2019 11:18 PM

H115i RGB Platinum - RGBs turn off automatically
 
I just installed the H115i Platinum yesterday and I noticed today that the RGBs keep turning off on the pump and the radiator fans. When I go to iCue I can click on the lighting option for the H115i and they are showing turned off. I can turn them on again and a bit later they will turn off again automatically.

I updated all of the software and firmware for all devices. The fan and pump continues to work with the exception of the RGBs.

Any ideas or do I have a faulty H115i?

Corsair Jam 03-05-2019 01:06 PM

Do they turn off at random or after certain events? What exactly is the software showing when this happens? Within the software, do the Lighting Effects disappear or are they dimmed down? If you haven't attempted already, I would try a repair of the installation. Run the installation file and you'll have an option to perform this. If the LEDs are still turning off, it's may be some sort of software conflict.

Scoutdog44 03-05-2019 05:05 PM

Inside iCue, the image of the pump and fans show that no lights are active. When I go to choose a lighting theme, I can then turn them on. They come on automatically but then some time later, they turn themselves off.

I will give that recommended process a try when I get home tonight and will report back.

Corsair Jam 03-06-2019 06:59 PM

Hm, that's odd. Give that repair a shot and see how it goes.

gingfreaccs 03-11-2019 05:20 PM

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=168801

This fixed it for me :) Come on Corsair Jam I seem to have solved this issue after 1 year of everyone here trying xD. Will accept compensation :D

DevBiker 03-11-2019 06:23 PM

Quote:

Originally Posted by gingfreaccs (Post 997289)
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=168801

This fixed it for me :) Come on Corsair Jam I seem to have solved this issue after 1 year of everyone here trying xD. Will accept compensation :D

That article doesn't apply to the Platinum coolers. They don't get any power from the fan header. There's isn't even a wire for the 12V power..

Corsair Jam 03-12-2019 12:03 PM

As DevBiker mention, that post doesn't apply to Platinum coolers. I believe it to be a software issue, then a physical hardware one. Let us know if the issue comes back.


All times are GMT -4. The time now is 10:10 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.