The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   Cooling (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=155)
-   -   My 4th SP 120 RGB fan I added to 570x case not working correctly (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=181757)

neocore 10-12-2018 03:08 PM

My 4th SP 120 RGB fan I added to 570x case not working correctly
 
Hey friends!

Added an exhaust fan to my 570x case. Bought the matching SP120 RGB, (the ones that come with case) .
It spins and is controllable through my MOBO bios but the color is either static grey or yellow/green (I'm really color blind sorry) and sometimes will flicker in no disernable pattern.

I tried it plugged into the 4, 5 and 6 slot on the RBG controller hub thing that comes with case.

Will it not work unless I buy 2 more? does the side of the RGB hub have to be filled? I so tried it on multiple fan connection on MOBO. I also just tried to plug it into a 3-1 connecter because I thought the 4 pins were maybe the problem, but still same problems. I think it might just be the fan?
Thanks!

DevBiker 10-12-2018 03:38 PM

It should work just added to the current fan hub on port #4 (5 & 6 won't work; they need to be in order).
How are you controlling the existing fans?

Zotty 10-12-2018 03:44 PM

as said.. needs to be in order, so port 4 would be your next port to use (3 sp120 in the front right?).... what happens if you put it in port 3?

trying to rule out it being a bad fan... you know port 3 works fine.. and you know the fan in port 3 works fine... so what about the new fan in port 3? ;)

neocore 10-12-2018 04:57 PM

Okay that makes sense, I will try that next and let you know.


All times are GMT -4. The time now is 07:00 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.