The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   iCUE Software (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=280)
-   -   Profile woes after installing MM800 (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=187506)

nECr0mAnCeR 05-16-2019 10:24 PM

Profile woes after installing MM800
 
So the nice folks at Corsair who sold me all of this stuff will not let me create a support ticket for iCue issues, so I decided to see if anyone here has had this issue and if they resolved it, how.

I have
Lighting node with 4 strips
Commander pro
3 LL120mm fans
2 LL140mm fans
2 sticks Vengeance RGB Pro
2 lighting enhancement "dummy" sticks
i115 Pro AiO
ST100 stand
Void Pro headset
Iron Claw mouse
K95 Platinum
and of course the aforementioned MM800

After I installed the MM800, several of the profiles no longer load all of the lighting effects. one or more of the above mentioned devices will be dark. One profile doesn't load ANY.

I have uninstalled iCue 3 times and reinstalled the latest. The last time was with IOBit uninstaller. Nada. Afte the reinstall, all of the the profiles are still present so something was left over. So much for IOBit.

Any and all advice will be greatly appreciated.

EDIT: I also deleted and re-imported all of the affected profiles several times to no avail.

nECrO

Corsair Calico Jack 05-21-2019 04:34 PM

Try doing this version of the clean install: https://support.corsair.com/app/answ...id/77/kw/clean

More targeted than IObit.


All times are GMT -4. The time now is 03:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.