The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   Legacy Corsair Software (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=267)
-   -   Macros (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=174984)

Stiffmaestro 02-20-2018 10:03 AM

Macros
 
Hi, i have a corsair k70 keyboard and was wondering if it is possible to create a macro that clicks another key everytime you press it. so say i press it once and i presses 8 and next time i press the key it presses 9 and it repeats it self. if so how do i make it?

Toasted 02-21-2018 06:17 AM

If i understand correctly, that will not work in CUE. A macro will only run what is listed in the box. It cannot increment automatically.


All times are GMT -4. The time now is 06:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.