The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   Cooling (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=155)
-   -   H150I Pro 3rd fan (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=178471)

Lazybum 06-10-2018 01:02 PM

H150I Pro 3rd fan
 
In corsair link and now after updating to icue software my H150I pro shows fan 3 as 0 RPM. It is clearing spinning and i can see it moving but in the software it shows it as zero with no movement. Just downloaded icue last night so not even sure how to change the RPM of the fans in the software yet but is there anyway to get fan 3 to show as moving in the dashboard without having to return the H150I pro for a new one?

DevBiker 06-10-2018 02:35 PM

I'm assuming that you are using the stock fans?

The RPM signal is passed on pin 3. So I'd check the connection at the fan and the cooler.

What happens of you swap the current Fan 3 with Fan 2? Does the RPM show up then? Trying to see the issue follows the fan or is tied to the connector.


All times are GMT -4. The time now is 11:10 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.