The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   iCUE Software (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=280)
-   -   ICue not detecting Commander pro and H115i platinum (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=189501)

Shihanjiru 08-12-2019 07:34 AM

ICue not detecting Commander pro and H115i platinum
 
First time here hoping someone can help me with my problems.

I recently made a new build with a number of parts from Corsair.

My build is:
Corsair Obisidian 500d RGB SE case
AMD Ryzen 3700X
Gigabyte Aorus x570 Master
Corsair H115i Platinum.
Corsair RM750x

The problems I have are with the Commander pro that came with the case and the H115i.
These two are connected to the USB 2.0 ports on my MB but I cannot find them both in Device Manager or in iCue software. i have tried different setups both separately in a usb2.0 port. Also tried with the H115i in the commander pro and the Pro on the 1 of the 2.0 ports tried without success.

All fans are connected to the commander pro excluding the fans of the H115i which I connected directly to the pump itself. All fans are running and so is the AIO. The RGB lighting also works on the standard rotation. I just can't find them in ICue, so I can't change them either

I did read that there were problems with the USB 2.0. in combination with AMD and Corsair is this still playing is there any other way to get this working?


All times are GMT -4. The time now is 09:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.