The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   iCUE Software (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=280)
-   -   Profile Switch Delay on H100i v2 and Vengeance RGB RAM (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=179413)

DemonRoxas 07-13-2018 12:38 PM

Profile Switch Delay on H100i v2 and Vengeance RGB RAM
 
EDIT: see latest post

Since the update to the newest version, whenever I cycle through my profiles (I have a button on my mouse dedicated to that), my mouse/keyboard/fans/LED-strips instantly change color, while my Vengeance RGB RAM and H100i v2 take 2 seconds to switch their profile. Previously, they changed instantly.

Same thing happens with instant lighting: everything changes instantly, except for the RAM lagging 2sec behind and the H100i v2 turning off its LED after 2sec.

This delay needs to be fixed, it used to be instant.

Sidenote: I still can not disable the LED on my H100i v2 manually in a profile. There used to be a LED on/off switch for it in Corsair LINK, please add that to iCUE. Even if I set the color to 0/0/0, it still has a faint grey backlight for some reason (used to be black/off in LINK). Right now the only way to turn it off is to apply some instant lighting - which is an ok workaround for my usecase, since the reason why I want the LED to turn off is for my all-black/turned-off "watching movies" profile, and instant black lighting takes care of that, although I would like to have that option in my mouse-button-profile-cycle so that I don't have to open up iCUE for that.

DemonRoxas 09-05-2018 12:51 PM

EDIT: the lagging still exists, but the latest update "fixed" instant lighting for the H100i v2, the pump now correctly display the same color as everything else. Well, except for black of course. While everything else turns off, the pump STILL is illuminated with a dark grey. This is ridiculous, how is the LED in the pump so different that it does not register 0/0/0 as OFF? Especially since it used to work in LINK and the earlier versions of iCUE.

Inheritance 09-06-2018 04:41 AM

Hum, I think that might be a bug?
Ill have to confirm it with Corsair.

Inheritance 09-07-2018 05:44 PM

Ive confirmed that bug with them. And they are aware of it.

DemonRoxas 10-28-2018 09:10 PM

Got upgraded from the H100i v2 to an H100i PRO, and its lighting works much much better. Customizable effect layers and no lag on profile switching, so far so good. Vengeance RGB RAM still lags behind. I honestly don't get why, seemingly nothing was changed or added to its functionality and it used to switch instantly in older iCUE versions. Playing the waiting game right here.


All times are GMT -4. The time now is 12:09 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.