The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   Power Supplies (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=178)
-   -   AX860i users with random reboots/shutdowns (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=188700)

Corsair Kevin 07-10-2019 04:27 PM

AX860i users with random reboots/shutdowns
 
Hi everyone,
Some AX860i users have complained about experiencing random shutdowns and/or restarts. While there are many potential causes for this, our focus is to ensure that every CORSAIR customer is more than satisfied with their PSU. If you have an AX860i and have experienced this, please contact us at:

support-AX860i@corsair.com

Please copy, paste, and fill out the following in your email:

Name:
Address St, Apartment, Unit, etc:
City:
State:
Zip:
Phone:
Clear image of the PSU Serial Number attached to the email


Our support staff will assist you with troubleshooting and, if necessary, an advance RMA process.

Thank you.

psupat 08-10-2019 11:49 AM

Thank You
 
I registered here just to say Thank you.
Thanks for posting this notice.
I had recently purchased a refurbished AX860i from a local supplier.
The AX860i worked well for a few weeks. But, then started to unexpectedly shutdown.
I emailed the support addressed mentioned in the OP and received a very timely response. I was sent a replacement PSU. The replacement PSU has been working perfectly so far.

Thanks again you for the excellent customer service.

elfwrath 12-02-2019 11:07 AM

Could this issue affect users of the AX760 as well? I've been having problems with shutdowns in games 2-3 seconds after the game level finished loading and I was into the actual game (not the menu) that started about 1 month ago and I've checked all other hardware items (temps, usages, etc) and the only things left are either the AX760 or Win10.

jonnyguru 12-03-2019 02:05 AM

Quote:

Originally Posted by elfwrath (Post 1025976)
Could this issue affect users of the AX760 as well? I've been having problems with shutdowns in games 2-3 seconds after the game level finished loading and I was into the actual game (not the menu) that started about 1 month ago and I've checked all other hardware items (temps, usages, etc) and the only things left are either the AX760 or Win10.

You mean AX760i or the AX760 (without "i")?

elfwrath 12-03-2019 10:03 AM

Normal AX760... the analog version. So without the "i".

jonnyguru 12-03-2019 08:17 PM

Quote:

Originally Posted by elfwrath (Post 1026113)
Normal AX760... the analog version. So without the "i".

Then no. That's a completely different platform.


All times are GMT -4. The time now is 11:41 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.