The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   iCUE Software (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=280)
-   -   Commander Pro + iCUE controlling fan 5 + 6 (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=176394)

jl94x4 04-01-2018 05:49 PM

Commander Pro + iCUE controlling fan 5 + 6
 
I cannot control Fan 5 and 6 on my Commander Pro, all fans are set up in the same way, however when I create a custom fan profile for 5 or 6 it doesn't let me switch to those on 5 + 6. I've tried this using the stock fan profiles too, but the fans in 5 + 6 are still stuck on 100% RPM.

Also when I try to pin 5 + 6 to Dashboard, I get Corsair Utility Engine has stopped working.

Is this a bug?

DevBiker 04-01-2018 05:52 PM

What kind of fans do you have on 5 & 6?

jl94x4 04-01-2018 05:54 PM

HD120's are connected

jl94x4 04-01-2018 05:58 PM

1 Attachment(s)
Here's my setup in iCUE. I cannot assign a profile to 5 or 6, clicking on it does nothing.

DevBiker 04-01-2018 06:00 PM

OK, the crash is definitely a bug; can you attach logs?
And can you show the iCue configuration screen for the CoPro? Remember that you have to create the fan curve and then apply to the fan.

Personally, I've not had any issues with controlling fans on CoPro ports 5 & 6 - I have this on two different systems, personally.

DevBiker 04-01-2018 06:01 PM

LOL ... you posted. Yeah, I'm fairly certain that's a bug. Can you attach logs?

jl94x4 04-01-2018 06:55 PM

Quote:

Originally Posted by DevBiker (Post 948082)
LOL ... you posted. Yeah, I'm fairly certain that's a bug. Can you attach logs?

How do I get logs?

Toasted 04-01-2018 08:07 PM

Logs can exported under Settings > Export


All times are GMT -4. The time now is 07:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.