The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   CORSAIR ONE (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=278)
-   -   Is it able to add an extra 2.5 HDD to i160? (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=184529)

zjbthomas 01-14-2019 02:21 PM

Is it able to add an extra 2.5 HDD to i160?
 
Is it able to add an extra 2.5 HDD to Corsair One i160?

From the customer service, I got:

Quote:

The i160 would have an available SATA port on the motherboard, but there wouldn't be a specific spot to mount the extra HDD to inside. There is space, but there isn't mounting for it.
However, I remember the previous Corsair One model should have one M.2 SSD and two 2.5 SATA slots. Does it mean that Corsair One i160 has a different internal structure, and there is only one 2.5 SATA slot (which is for the original 2TB HDD)?

Just want to confirm before ordering one. Thanks!

Corsair StormShadow 01-14-2019 06:26 PM

That is correct, there are extra SATA header on the motherboard but there's no room to mount another drive.

crrafferty89 01-14-2019 10:22 PM

Quote:

Originally Posted by Corsair StormShadow (Post 989901)
That is correct, there are extra SATA header on the motherboard but there's no room to mount another drive.

With that being said the motherboard in new Corsair Ones has a second M2 NVMe slot correct? If thats correct then we can run two M2's and one 2.5 Sata which for me is more than enough space for a gaming rig.

lianke123321 01-18-2019 11:50 AM

I replaced the HDD with SSD in my i140. The only HDD is tucked into the space between motherboard and PSU with a special bracket, which has cut out for wires to pass through. I don't see extra space to add hard drive.

Spizzi 08-14-2019 11:48 AM

Quote:

Originally Posted by crrafferty89 (Post 989920)
With that being said the motherboard in new Corsair Ones has a second M2 NVMe slot correct? If thats correct then we can run two M2's and one 2.5 Sata which for me is more than enough space for a gaming rig.

Anyone attempt a second M2?

DarKHorsEGB 08-15-2019 10:14 AM

There is only one M.2 connection on the i160.


All times are GMT -4. The time now is 01:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.