The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-01-2019, 03:11 PM
RodrigoDRT RodrigoDRT is offline
Registered User
RodrigoDRT's PC Specs
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 59
POST ID # = 1013389
RodrigoDRT Reputation: 10
Default hx750i not detected on icue

title, i plugged it, checked on my bios and it clearly state that there is some usb device pulgged to the header, ofc bios is limited but to me it clearly suggests that it is connected

no signs of it on my icue, which already has a void pro, k95, scimitar, st100, h110i gt connected and working, but no psu
Reply With Quote


  #2  
Old 08-01-2019, 11:13 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,508
POST ID # = 1013419
DevBiker Reputation: 88
Default

Download USBDeView from https://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html and see if it shows up in there.
You may also need to do a "Repair Install" or force the drivers to install (in Device Manager).
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.