The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-14-2019, 05:00 PM
Ninja99 Ninja99 is offline
Registered User
Ninja99's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 1
POST ID # = 1018212
Ninja99 Reputation: 10
Default High Mouse Sensitivity on Startup

Hi!

So after recently creating a new Windows User on my system and installing iCue for them, when I turn my computer on my mouse sensitivity is super high, I believe it's what they have it set to by default. It stays this way until I unplug and replug my mouse sometimes, or sometimes it will just start working when I open iCue, even though the service starts in the background. What can I do about this?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-14-2019, 05:11 PM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 9,201
POST ID # = 1018214
c-attack c-attack Reputation: 107
Default

Presumably you have a Corsair mouse or this won't be an iCUE setting. Based on the model, you may be able to save your own DPI settings to the hardware that will be in place until the software loads. The default varies between models, but can be 1500 or 3000 which would feel pretty fast to me.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.