The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cases

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-16-2019, 05:26 AM
AnalystTherapis AnalystTherapis is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
POST ID # = 1008151
AnalystTherapis Reputation: 10
Default Crystal 280X space w/out dGPU

What are the inner dimensions of the 280X?

Is it possible to fit a full sized ATX board inside the 280X if I don't have a dGPU?

https://www.corsair.com/us/en/Catego...tab-tech-specs

Thanks

Last edited by AnalystTherapis; 06-25-2019 at 01:53 PM.
Reply With Quote


  #2  
Old 06-19-2019, 10:06 PM
Ewgk Ewgk is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 5
POST ID # = 1008573
Ewgk Reputation: 10
Default

Good luck getting 4k without a dedicated gpu tbh...graphics cards aren't just for gaming.
Reply With Quote


  #3  
Old 06-25-2019, 01:51 PM
AnalystTherapis AnalystTherapis is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
POST ID # = 1009300
AnalystTherapis Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Ewgk View Post
Good luck getting 4k without a dedicated gpu tbh...graphics cards aren't just for gaming.
Every Intel CPU with UHD 630 Graphics supports 4K at 60hz on a minimum of two displays.

https://ark.intel.com/content/www/us...-4-70-ghz.html

I currently use a MSI GS60 with a Skylake i7. The dGPU never comes on, even when connected to my 4K monitor.
Reply With Quote


  #4  
Old 06-25-2019, 05:09 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,533
POST ID # = 1009320
DevBiker Reputation: 88
Default

You aren't going to be able to put a full size ATX board into the 280X, dGPU or not.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #5  
Old 07-13-2019, 09:00 PM
EXILE157 EXILE157 is offline
Registered User
EXILE157's PC Specs
 
Join Date: Mar 2014
Location: BX157
Posts: 126
POST ID # = 1011118
EXILE157 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by AnalystTherapis View Post
What are the inner dimensions of the 280X?

Is it possible to fit a full sized ATX board inside the 280X if I don't have a dGPU?

https://www.corsair.com/us/en/Catego...tab-tech-specs

Thanks
You will have a very hard time trying to accomplish that. Just get the 680x for that.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.