The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > General HoH Stuff > General Questions

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-21-2009, 07:14 AM
Vega Vega is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
POST ID # = 405253
Vega Reputation: 10
Question How to format my Voyager GT pen into NTFS?

Hi.

What is the right way to format my Voyager GT pen into NTFS filesystem?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-21-2009, 07:57 AM
Synthohol's Avatar
Synthohol Synthohol is offline
LiquidNinja
Synthohol's PC Specs
 
Join Date: Jun 2006
Location: looking through your window
Posts: 5,330
POST ID # = 405255
Synthohol Synthohol Reputation: 103
Send a message via AIM to Synthohol Send a message via Yahoo to Synthohol
Default

At a dos prompt type
C:\Format X /FS:NTFS
"X" being the flash's drive letter.
__________________
Thinking about combining 2 or more sets of ram?? even the same part# is not suggested, recommended or supported.

System Specs as of 6/17/10
Reply With Quote
  #3  
Old 06-21-2009, 08:59 AM
Vega Vega is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
POST ID # = 405258
Vega Reputation: 10
Default

I am using Vista. Can I just rightclick and then format?
Will the drive work afterwards?
Reply With Quote
  #4  
Old 06-21-2009, 09:08 AM
Synthohol's Avatar
Synthohol Synthohol is offline
LiquidNinja
Synthohol's PC Specs
 
Join Date: Jun 2006
Location: looking through your window
Posts: 5,330
POST ID # = 405259
Synthohol Synthohol Reputation: 103
Send a message via AIM to Synthohol Send a message via Yahoo to Synthohol
Default

vista has a dos prompt.
click start, run (windows key+R) type cmd hit enter.
then type what i suggested or type format /? to see all the options.
__________________
Thinking about combining 2 or more sets of ram?? even the same part# is not suggested, recommended or supported.

System Specs as of 6/17/10
Reply With Quote
  #5  
Old 06-21-2009, 09:11 AM
Synthohol's Avatar
Synthohol Synthohol is offline
LiquidNinja
Synthohol's PC Specs
 
Join Date: Jun 2006
Location: looking through your window
Posts: 5,330
POST ID # = 405260
Synthohol Synthohol Reputation: 103
Send a message via AIM to Synthohol Send a message via Yahoo to Synthohol
Default

just to ask, why do you need it in NTFS? just curious nothing more.
__________________
Thinking about combining 2 or more sets of ram?? even the same part# is not suggested, recommended or supported.

System Specs as of 6/17/10
Reply With Quote
  #6  
Old 06-21-2009, 04:56 PM
Wired's Avatar
Wired Wired is offline
Administrator
Wired's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 32,188
POST ID # = 405279
Wired Reputation: 32
Default

File size probably.
__________________
No, I don't work for Corsair
...you need to flow like a river...
Forum Rules
Admin of this forum / webdesignforums.net / Petri's IT Forum / The Corsair Memory Steam Group
Founder/Creator/Admin of ZE SECRET PROJECT (Coming Soon)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.