The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-14-2012, 04:12 PM
BrunoTacca BrunoTacca is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
POST ID # = 619732
BrunoTacca Reputation: 10
Default Registering: Vengeance 1500 Problems.

I bought an unit from Amazon.fr, and this came with the knows problems.

1: Clacking: Hearing "Clacks" everywhere.
2: Microphone TOOOOOOO loud noise in background voice.
3: Hearing a strange noise when change folders, actions in Windows.
4: "White noise"... Little noise in the speakers in some situations.

All in just 1 unit =)

Tryed to reinstall, install, with drivers, without drivers, external softwares, and nothing... same problems.

I will return this unit to Amazon.fr to receive another...

Praying to doesn't come with problems, because I what I have read of Corsair RMA's dalays, didn't make me very happy.

Thanks.
Reply With Quote


  #2  
Old 12-17-2012, 04:01 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 620145
RAM GUY Reputation: 10
Default

Were you ever able to try the original headset in a different machine?
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #3  
Old 12-29-2012, 11:14 AM
BrunoTacca BrunoTacca is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
POST ID # = 622314
BrunoTacca Reputation: 10
Thumbs down

Quote:
Originally Posted by RAM GUY View Post
Were you ever able to try the original headset in a different machine?
Yeah, tried on my machine with windows and Linux... tried in other windows machines and I gave a chance for a friend's MacBook too.
The white noise and the background were every time there in all.
The windows, got all 4 problems every time.
Linux/Mac without driver, without strange noises and clacks.
I got a new one from Amazon, with the same problems 2, 3 and 4... the problem 1 was absent.

Returned and will try and to receive my cash back.

Maybe I'm lucky enough to get that 2 times or you guys from corsair really have a serious driver problem that you should pay more attention, in both cases... I won't try again.

I got an Beyer DT 770 Pro 80 Ohm + Zalma ZM-MIC1, instead...

Thanks.

edit:
Forgot to comment... The "clacks", problem 1, was present just when the driver wasn't installed.
When the driver wasn't installed the problem 1 shows up and the problem 3 varnish.
When the driver was installed the problem 3 shows up.
The problem 2 and 4 was there every time, with/without drivers.

Last edited by BrunoTacca; 12-29-2012 at 11:39 AM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.