The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Hydro X Custom Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-21-2019, 04:11 AM
Hiham Hiham is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 2
POST ID # = 1018893
Hiham Reputation: 10
Default Corsair 1000D & Hydro X cooling

So I put together my dual pc
Asus Maximus XI Hero
I9 9900k
4x8gb corsair vengeance rgb 3200
Rtx 2080ti

Asus b360 z gaming
I5 9600k
2x8 gb 3000 mhz corsair vengeance lpx
Rtx 2070

So 1 hydro x water pump/reservoir
2x hydro x GPU blocks (2080ti, 2070 fe)
2x hydro x CPU blocks (1151)

10x HD120 RGB
3x HD140 rgb
4x rgb strips

So I connected everything together. Pc works, fans spin BUT, rgb aint working. In icue I can detect the lighting node pros, control ram rgb and case rgb, but no fan rgb lights, no hydro x rgb lights, no strips lighting

On my commander pro
11x fans connected to pwm (with 2x splitters each port, front 8 and top 3)
LED 2: RGB Fan LED Hub (left 4 HD120 front panel fans)
USB 1: lighting node pro 1
- Lighting node pro 1-1: RGB Fan LED HUB (front 4 HD120 right fans)
- Lighting node pro 1-2: RGB fan LED HUB (top 3 HD140 fans and 2 HD120 exhaust)
USB 2: Lighting Node Pro 2
- Lighting Node Pro 2-1: Corsair Hydro x (Pump -> 2070 -> 2080ti -> i9 9900k) skipped the second CPU block cause it doesnt have an in and out, and its blocked by the 2070
- Lighting Node Pro 2-2: RGB strips


There anything I've done wrong? Does the CoPRO not accept that many connections? Lol
The pump pwm is connected to the mobo
Last 2 exhaust pwm are connected to mobo too
Reply With Quote
  #2  
Old 09-21-2019, 08:31 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,535
POST ID # = 1018900
DevBiker Reputation: 88
Default

The 11 fans may be a bit much. We usually recommend no more than 9. Note that this isn't an official position from Corsair but just what we've seen here on the forums.
As for the RGB - did you configure the lighting channels with the number and type of device connected? While iCUE will detect the CoPro and NoPro, it cannot detect what's connected to the RGB ports.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote
  #3  
Old 09-21-2019, 12:33 PM
Hiham Hiham is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 2
POST ID # = 1018915
Hiham Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by DevBiker View Post
The 11 fans may be a bit much. We usually recommend no more than 9. Note that this isn't an official position from Corsair but just what we've seen here on the forums.
As for the RGB - did you configure the lighting channels with the number and type of device connected? While iCUE will detect the CoPro and NoPro, it cannot detect what's connected to the RGB ports.
Channel 1 is chassis lighting
Channel 2 is the rgb fan hub
USB 1 is node pro 1
USB 2 is node pro 2

And yeah, I did configure it (4 fans, 4 fans, 5 fans, hydro x, strips)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.