The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Legacy Corsair Software > CUE 1.x and 2.x RGB Profiles and Profile Discussions

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-07-2015, 08:05 PM
bit_crusherrr bit_crusherrr is offline
Registered User
bit_crusherrr's PC Specs
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 13
POST ID # = 764848
bit_crusherrr Reputation: 10
Default Anyone else's keyboard stopping working then not recovering?

It used to be if the lighting stopped working I'd switch it to BIOS then back and it would start working again. Now it just goes into demo mode, if i unplug it no unplug noise is made, if i put it in another USB slot no plug in noise is made

Then if I try and restart it will try to shutdown for about 10-15 min then bluescreen

This is seriously taking the piss now I've had this keyboard for months and the software is still ****ed

Also whats the ****ing point in letting me save my profiles to the keyboard if none of the macros/lighting effects work when CUE isn't running?

Last edited by bit_crusherrr; 03-07-2015 at 08:12 PM.


  #2  
Old 03-08-2015, 01:28 PM
kyds3k kyds3k is offline
Registered User
kyds3k's PC Specs
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 2
POST ID # = 764968
kyds3k Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by bit_crusherrr View Post
It used to be if the lighting stopped working I'd switch it to BIOS then back and it would start working again. Now it just goes into demo mode, if i unplug it no unplug noise is made, if i put it in another USB slot no plug in noise is made

Then if I try and restart it will try to shutdown for about 10-15 min then bluescreen

This is seriously taking the piss now I've had this keyboard for months and the software is still ****ed

Also whats the ****ing point in letting me save my profiles to the keyboard if none of the macros/lighting effects work when CUE isn't running?
yeah, mine has been jacked up since the last update . . . i got this keyboard partially for the awesome effects but now i might as well have just paid $70 for a regular Cherry keyboard . . . what gives?!


  #3  
Old 03-08-2015, 01:28 PM
kyds3k kyds3k is offline
Registered User
kyds3k's PC Specs
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 2
POST ID # = 764969
kyds3k Reputation: 10
Default

mine is a K70 by the way . . . but still, same problem.


  #4  
Old 03-08-2015, 02:38 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,306
POST ID # = 764976
Inheritance Reputation: 70
Default

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=138472
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support


 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.