The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Memory

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-28-2010, 03:59 AM
Tofumaniac Tofumaniac is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 5
POST ID # = 455806
Tofumaniac Reputation: 10
Default Voltage for CMG6GX3M3A2000C7

I set my Voltage to the specified setting at 1.65V, however, I did notice that sometimes it would jump up to 1.66. Would this have any effect on any component?
Reply With Quote


  #2  
Old 06-28-2010, 05:23 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,267
POST ID # = 455874
RAM GUY Reputation: 10
Default

No that should be fine.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.