The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-23-2019, 09:05 AM
AleaS AleaS is offline
Registered User
AleaS's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 3
POST ID # = 1012192
AleaS Reputation: 10
Default Mouse Scimitar losing its configuration

Hey guys.



Hope someone can help me.

I have a Scimitar and I'm facing this very annoying issue for a while. In the middle of the gameplay, my pointer freezes for a second, the lights change and the mouse loses its configuration. As if the icue stopped working for a second. I need to press the DPI change button at the top in order to go back to my preset. I've tried to reinstall the ICUE, update the ICUE, switch the USB port, clear the onboard storage, but nothing seems to work.



I tried to find an answer everywhere with no success.



Any clue what to do in order to fix it?
Reply With Quote


  #2  
Old 07-24-2019, 07:14 PM
Corsair Hotpot's Avatar
Corsair Hotpot Corsair Hotpot is offline
Corsair Employee
Corsair Hotpot's PC Specs
 
Join Date: May 2017
Posts: 397
POST ID # = 1012416
Corsair Hotpot Reputation: 10
Default

Hi,

Can you try using a different USB port on a different stack first? Also if you exit out of iCUE do you have an issue with the mouse in games?
Reply With Quote


  #3  
Old 07-30-2019, 10:53 AM
AleaS AleaS is offline
Registered User
AleaS's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 3
POST ID # = 1013076
AleaS Reputation: 10
Default

Hi,

Thank you very much for your reply.

Yes, I tried that as well and didn't work.

I formatted my computer from scratch last night. I changed my motherboard to a new one (Asus prime Z390M) and I'm still getting this error. I don't know what else to do.
Reply With Quote


  #4  
Old 07-30-2019, 12:25 PM
AleaS AleaS is offline
Registered User
AleaS's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 3
POST ID # = 1013091
AleaS Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Hotpot View Post
Hi,

Can you try using a different USB port on a different stack first? Also if you exit out of iCUE do you have an issue with the mouse in games?
i don't have any issue without the icue. And I get this error even if I'm not in game.

The led colors change, and the mouse loses it's configuration as if the icue has restarted.

I tried to export the log as soon as it happens, but I can't see see any pattern.

I can post it if helps
Reply With Quote


  #5  
Old 07-30-2019, 01:56 PM
BRTL BRTL is offline
Registered User
BRTL's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Location: Århus, Denmark
Posts: 2
POST ID # = 1013107
BRTL Reputation: 10
Default

I'm also having this problem with Corsair Sabre
Reply With Quote


  #6  
Old 08-19-2019, 08:15 AM
BRTL BRTL is offline
Registered User
BRTL's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Location: Århus, Denmark
Posts: 2
POST ID # = 1015123
BRTL Reputation: 10
Default

Bought a new mouse from Steelseries, this problem kept happening....
Reply With Quote


Reply

Tags
dpi, mouse, mouse issue, scimitar

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.