The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-05-2019, 02:26 AM
l0326 l0326 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 4
POST ID # = 1020283
l0326 Reputation: 10
Default Can't detect h150i pro

icue Can't detect h150i pro ,What happened?
Attached Images
File Type: png 未命名.png (1.21 MB, 21 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 10-05-2019, 02:45 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
CORSAIR Beta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 3,152
POST ID # = 1020285
Zotty Reputation: 52
Default

Hi buddy,, assuming you have its USB cable installed.... do you have HW Info installed?
Reply With Quote


  #3  
Old 10-05-2019, 06:14 AM
l0326 l0326 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 4
POST ID # = 1020302
l0326 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Zotty View Post
Hi buddy,, assuming you have its USB cable installed.... do you have HW Info installed?
I don't know
Attached Images
File Type: png 未命名.png (196.4 KB, 17 views)
Reply With Quote


  #4  
Old 10-05-2019, 07:18 AM
l0326 l0326 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 4
POST ID # = 1020305
l0326 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Zotty View Post
Hi buddy,, assuming you have its USB cable installed.... do you have HW Info installed?
Quote:
Originally Posted by l0326 View Post
I don't know
it shows no designation
Reply With Quote


  #5  
Old 10-05-2019, 08:28 AM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 9,397
POST ID # = 1020312
c-attack c-attack Reputation: 107
Default

Make sure you connect the USB 2 cable from the H150i to the motherboard. You can chain it through the Commander Pro for convenience. If it is not being detected connected to the Commander Pro, try the other port although I suspect you have the PSU on one of them.
Reply With Quote


  #6  
Old 10-06-2019, 03:19 AM
l0326 l0326 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 4
POST ID # = 1020409
l0326 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by c-attack View Post
Make sure you connect the USB 2 cable from the H150i to the motherboard. You can chain it through the Commander Pro for convenience. If it is not being detected connected to the Commander Pro, try the other port although I suspect you have the PSU on one of them.
i shall H150i to the motherboard,No difference
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.