The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-28-2012, 09:12 AM
Spartan114 Spartan114 is offline
Registered User
 
Join Date: May 2012
Posts: 2
POST ID # = 581043
Spartan114 Reputation: 10
Sad Vengeance 1300 Gaming Headset Issue

So, about a month ago, I bought the headphones shown in the title (Corsair 1300's) And they've been great. Up until about 2 days ago. They've started to emit a high pitched static from the left earpiece, but not all the time. Usually just at moderate-high volume levels. It's gorram annoying, but I love these Headphones, so I wanna see if there's any way to fix this.

EDIT: It almost sound like there's a... loose part or something. It kinda... rattles when i put bass through it.

Last edited by Spartan114; 05-28-2012 at 09:44 AM.
Reply With Quote


  #2  
Old 05-29-2012, 04:43 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 581304
RAM GUY Reputation: 10
Default

Lets go ahead with an RMA. Please use the link of the left hand side of the page to request an RMA.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


Reply

Tags
1300, fix, headphones, issue, static

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.