The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-08-2019, 03:04 PM
GuidoGoyaBeans GuidoGoyaBeans is offline
Registered User
GuidoGoyaBeans's PC Specs
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 2
POST ID # = 1026762
GuidoGoyaBeans Reputation: 10
Default RGB Fans and lights, LED strips not working properly

I just put together a PC recently, everything was fine up until I swapped the case fans for ll 120 fans. Now half of the LED lights are on and half are not, this includes LED strips, RGB fans, and case led lights as they are all connected to the RGB hub. I also use a commander pro along with the RGB hub.

I swapped the RGB hub for another one but the problem still persist. Ports 1-3 are on, 4-6 are off. I tried different SATA wires and different ports on the power supply. Same outcome. Also, I noticed one of my LL 120 fans is half off, half on, the otter ring is off while the inside is on. However, The fans have been working on different ports. I'm assuming it's a power supply issue at this point but probably something that could be fixed. Any input would suffice. Thank you.
Attached Images
File Type: jpeg E06409F1-921E-4BD8-BDA4-042566A1807C.jpeg (3.34 MB, 15 views)
Reply With Quote


 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.