The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Legacy Corsair Software > CUE 1.x and 2.x RGB Profiles and Profile Discussions

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-29-2017, 10:34 PM
Slumpp Slumpp is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 3
POST ID # = 909953
Slumpp Reputation: 10
Default Timer on Color Switching

Is there any possible way of setting a 1 minute timer on a set of colors so after 1 minute the color of the keyboard switches to the next color? For example my keyboard is the color red, I want it to switch to the color green in 1 minute automatically. Im trying to do this because I want to sync my keyboard color switching with my Windows Slideshow wallpaper switching in 1 minute intervals.


  #2  
Old 06-30-2017, 01:42 AM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 909964
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Create a rainbow gradient making sure you have a color picker on each tick mark, and set the lighting time to 10 minutes which is equal to 600 seconds.


  #3  
Old 06-30-2017, 03:00 AM
Slumpp Slumpp is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 3
POST ID # = 909968
Slumpp Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by krazykid View Post
Create a rainbow gradient making sure you have a color picker on each tick mark, and set the lighting time to 10 minutes which is equal to 600 seconds.
What if I only want about 5 colors instead of the entire rainbow? Is it possible to do that?


  #4  
Old 06-30-2017, 07:51 AM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 909981
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by Slumpp View Post
What if I only want about 5 colors instead of the entire rainbow? Is it possible to do that?
My apologies, actually use solids, i made a file for you.

Its 5 colors but unfortunately because CUE 2 is incapable of doing more than 99 second lighting time, you can't achieve it every minute. Seems like CUE 2 might a downgrade of CUE 1 afterall.

Krazyshift.cueprofile


  #5  
Old 06-30-2017, 11:01 AM
Slumpp Slumpp is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 3
POST ID # = 909994
Slumpp Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by krazykid View Post
My apologies, actually use solids, i made a file for you.

Its 5 colors but unfortunately because CUE 2 is incapable of doing more than 99 second lighting time, you can't achieve it every minute. Seems like CUE 2 might a downgrade of CUE 1 afterall.

Attachment 30090
I can't actually import the file.


  #6  
Old 06-30-2017, 11:20 AM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 909995
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by Slumpp View Post
I can't actually import the file.
Sounds like you aren't updated to CUE 2.14+, and make sure you have advanced mode on. http://www.corsair.com/en-us/downloads


 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.