The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 38 votes, 5.00 average. Display Modes
  #226  
Old 11-08-2014, 01:35 PM
wytnyt's Avatar
wytnyt wytnyt is offline
`~~`
wytnyt's PC Specs
 
Join Date: Jun 2012
Location: Roanoke, Virginia
Posts: 8,108
POST ID # = 740730
wytnyt wytnyt Reputation: 159
Send a message via ICQ to wytnyt Send a message via AIM to wytnyt Send a message via Yahoo to wytnyt Send a message via Skype™ to wytnyt
Default

Quote:
Originally Posted by AlphaBravo View Post
Any updates on LED strips availability?
agreed,my build has been waiting and waiting for just 2 strips so it can be finished so I just went and bought a light node.....again
Reply With Quote


  #227  
Old 11-10-2014, 06:55 PM
Fauxbeard's Avatar
Fauxbeard Fauxbeard is offline
Corsair Employee
Fauxbeard's PC Specs
 
Join Date: Jan 2014
Location: Fremont, CA
Posts: 339
POST ID # = 741138
Fauxbeard Reputation: 19
Default

Drum roll....


http://www.corsair.com/en-us/corsair...d-lighting-kit
__________________
Reply With Quote


  #228  
Old 11-10-2014, 07:00 PM
wytnyt's Avatar
wytnyt wytnyt is offline
`~~`
wytnyt's PC Specs
 
Join Date: Jun 2012
Location: Roanoke, Virginia
Posts: 8,108
POST ID # = 741139
wytnyt wytnyt Reputation: 159
Send a message via ICQ to wytnyt Send a message via AIM to wytnyt Send a message via Yahoo to wytnyt Send a message via Skype™ to wytnyt
Default

OMFG i KNEW they would be available a few days after i bought another node ,,, 9 lights too and I settled for 6
Reply With Quote


  #229  
Old 11-11-2014, 09:53 AM
Specter's Avatar
Specter Specter is offline
Registered User
Specter's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 376
POST ID # = 741251
Specter Reputation: 22
Default

Quote:
Originally Posted by wytnyt View Post
OMFG i KNEW they would be available a few days after i bought another node ,,, 9 lights too and I settled for 6

You should have waited and its worse than you think
The lighting node is 3 LEDs per strip and it comes with 3 strips, the Lighting kit is 9 LEDs per strip and comes with 2 strips. So 3x3=9 LEDs total with the Lighting Node as opposed to 9x2=18 LEDs with the Lighting Kit :)

Just brought a Commander Mini and 2 sets of LED strips!

Now lets hope I get them before Christmas

Last edited by Specter; 11-11-2014 at 03:09 PM.
Reply With Quote


  #230  
Old 11-11-2014, 04:22 PM
antonyfrn antonyfrn is offline
Registered User
antonyfrn's PC Specs
 
Join Date: Aug 2009
Location: London & spain
Posts: 225
POST ID # = 741312
antonyfrn Reputation: 20
Default

Any chance you can fix the web store for the UK can no longer order the corsair link mini in the UK
Reply With Quote


  #231  
Old 11-11-2014, 05:04 PM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 741320
red-ray Reputation: 81
Default

Quote:
Originally Posted by antonyfrn View Post
Any chance you can fix the web store for the UK can no longer order the corsair link mini in the UK
http://www.corsair.com/en-gb/corsair-commander-mini seems to work for me.
Reply With Quote


  #232  
Old 11-11-2014, 07:52 PM
wytnyt's Avatar
wytnyt wytnyt is offline
`~~`
wytnyt's PC Specs
 
Join Date: Jun 2012
Location: Roanoke, Virginia
Posts: 8,108
POST ID # = 741348
wytnyt wytnyt Reputation: 159
Send a message via ICQ to wytnyt Send a message via AIM to wytnyt Send a message via Yahoo to wytnyt Send a message via Skype™ to wytnyt
Default

Quote:
Originally Posted by Specter View Post
You should have waited and its worse than you think
The lighting node is 3 LEDs per strip and it comes with 3 strips, the Lighting kit is 9 LEDs per strip and comes with 2 strips. So 3x3=9 LEDs total with the Lighting Node as opposed to 9x2=18 LEDs with the Lighting Kit :)

Just brought a Commander Mini and 2 sets of LED strips!

Now lets hope I get them before Christmas
yeah i just recently bought 2 light nodes making me a total of 3,,you cant stop reminding me that i jumped the gun
ive always had a hard time waiting on my toys
Reply With Quote


  #233  
Old 11-13-2014, 08:02 AM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 741582
red-ray Reputation: 81
Happy It's Christmas

Quote:
Originally Posted by Specter View Post
Now lets hope I get them before Christmas
Mine have just arrived , I just wish Corsair were as good at getting CL to work as they are at delivering Lighting Strips

I guess this is down to Europe vs. USA. They shipped from Holland yesterday and arrived about lunchtime today.

Last edited by red-ray; 11-14-2014 at 03:30 PM.
Reply With Quote


1 members found this post helpful.
  #234  
Old 11-13-2014, 11:54 AM
Specter's Avatar
Specter Specter is offline
Registered User
Specter's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 376
POST ID # = 741607
Specter Reputation: 22
Default

Quote:
Originally Posted by red-ray View Post
Mine have just arrived , I just wish Corsair were as good at getting CL to work as they are at delivering Lighting Strips
Wait, what ?!! How did you get your so fast?

I ordered mine 11/11 and they wont be delivered until 11/18.
This is one of the main reasons I don't like ordering things from companies directly because they mostly always ship out of CA and it takes at least a week to reach NYC. I wish Amazon or Newegg carried these parts, then ill get them next day or in 3 days.

I cant wait to get my Commander mini and LED strips and connect them to my Hydro. Now if the prices on the HXi series power supplies were a bit more reasonable ill grab one too
Reply With Quote


  #235  
Old 11-13-2014, 04:06 PM
antonyfrn antonyfrn is offline
Registered User
antonyfrn's PC Specs
 
Join Date: Aug 2009
Location: London & spain
Posts: 225
POST ID # = 741648
antonyfrn Reputation: 20
Default

Quote:
Originally Posted by red-ray View Post
Cheers Red.
Reply With Quote


  #236  
Old 11-14-2014, 12:27 PM
Steve.NG Steve.NG is offline
Registered User
Steve.NG's PC Specs
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 1
POST ID # = 741764
Steve.NG Reputation: 10
Default

yeah yeah....
Reply With Quote


  #237  
Old 11-25-2014, 03:07 AM
Specter's Avatar
Specter Specter is offline
Registered User
Specter's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 376
POST ID # = 743506
Specter Reputation: 22
Default

So my CM Mini and LEDs did not arrive until the 21st, yep, a whole 3 days later than they were supposed to. So now I finally had the time to rip out my NZXT LED strip and put in the new CM stuff. Must say, the ability to change the color on the fly is awesome. My H440 never looked so good and can control all 7 fans individually and the LED color from just blue. These LEDs are bright never knew my case windows was so dusty until the leds were set to white.

Now how about some RGB SP/AF fans that intergrade with corsair link. wink wink nudge nudge

http://i.imgur.com/4gRIdAB.jpg
http://i.imgur.com/Ay37DSA.jpg
http://i.imgur.com/f069Gvf.jpg
http://i.imgur.com/KyUhZcr.jpg
http://i.imgur.com/XyVyzyI.jpg
http://i.imgur.com/RWqqPhp.jpg
http://i.imgur.com/WzllocW.jpg

Last edited by Technobeard; 03-18-2017 at 06:10 PM.
Reply With Quote


  #238  
Old 05-27-2015, 12:16 PM
souled souled is offline
Registered User
souled's PC Specs
 
Join Date: May 2015
Posts: 2
POST ID # = 781377
souled Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Dustin View Post
I'll report this bug.
Anything new on this? I want to change all radiator fans depending on the water temperatur in my loop, but after setting up the custom curves, each fan runs at fullspeed. As mentioned before, i can only set fixed RPM or %. All fans are PWM and it does not matter if they are connected each or with Y-Cables.

Other options like "Quiet Mode" seem random to me as well. All fans in the attachment are set to Quiet Mode.
Attached Images
File Type: jpg Screenshot 2015-05-27 18.11.33.jpg (163.7 KB, 170 views)
Reply With Quote


  #239  
Old 05-27-2015, 12:30 PM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 781381
red-ray Reputation: 81
Thumbs down Corsair have not fixed any of the bugs I have reported

Quote:
Originally Posted by souled View Post
Anything new on this?
No, but I found Temperature Sensor 4 does work. I have the same issue and in the end gave up on CL and implemented work-a-rounds in my SIV utility for the bugs in the CLCC firmware. See http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=757703
Reply With Quote


  #240  
Old 05-27-2015, 01:52 PM
souled souled is offline
Registered User
souled's PC Specs
 
Join Date: May 2015
Posts: 2
POST ID # = 781399
souled Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by red-ray View Post
No, but I found Temperature Sensor 4 does work. I have the same issue and in the end gave up on CL and implemented work-a-rounds in my SIV utility for the bugs in the CLCC firmware. See http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=757703
A Fan-Controller should control fans though ^^, but I'll give it a try.

Last edited by souled; 05-27-2015 at 01:56 PM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.