The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-11-2019, 07:57 AM
Walhor Walhor is offline
Registered User
Walhor's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 12
POST ID # = 1004228
Walhor Reputation: 10
Default Lightning node pro wont be detected at all

win 10 64 i7 7700k msi z270 gaming m5.

on lastest update and when i force updated my commander pro my lightning node pro decided to vanish from this earth... changing plugs dindt work...


this method dindt either...

fans are just cycling rainbows but not like the software would...

also, after i tried replug the intern USB cables some funky stuff happened.

Im not running dual PSU's but software seems to think I do now.

Help :(
Attached Images
File Type: png ehhhhhm.png (802.0 KB, 32 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 05-11-2019, 08:07 AM
Walhor Walhor is offline
Registered User
Walhor's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 12
POST ID # = 1004229
Walhor Reputation: 10
Default

Quick update: I think it has something to do with my motherboard as my h150i pro inst detected either.. I think its my commander pro who inst giving the the two intern USB that I connected to it anything.
Reply With Quote


Reply

Tags
help me, lightning node pro, not detected, problem

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.