The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-07-2019, 04:58 AM
Bof of Demons Bof of Demons is offline
Registered User
Bof of Demons's PC Specs
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
POST ID # = 1007240
Bof of Demons Reputation: 10
Exclamation Usb Port on back not working with mouse

Having installed the k95 keyboard. I connected my mouse into the back of the keyboard via USB. It works perfectly. However when I restart windows it does not work until i unplug the mouse and put it back in, which is becoming a pain.

Can anybody help me to work out why this is happening and what I am missing?

New build PC so it may be something i have not set up correctly.

Windows 10 home
gtx 2o80ti
32 gig ram
i990k
Reply With Quote


  #2  
Old 06-07-2019, 11:21 PM
Waukeen Waukeen is offline
Banned
Waukeen's PC Specs
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 262
POST ID # = 1007325
Waukeen Reputation: 16
Default

Try plugging the mouse into the computer and not the keyboard? I only use it for the receiver for my touch pad. Best guess is the system is not seeing the mouse at boot due to that and it picks it up when you play plug jockey. :)
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.