The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-29-2013, 02:21 AM
Andew123 Andew123 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
POST ID # = 689830
Andew123 Reputation: 10
Default 1500 V2 Buzzing/Whining noise

Hi!

My brand new 1500's seem to have a problem a lot of other people on here are facing, whenever I go into windows recording tab or any other program that uses my mic I get a horrible whining/buzz coming from the headset.

I have tried all the solutions I could see including plugging in other USB ports, other computers(And a laptop which was not plugged into the wall), reinstalling the drivers, even going to the extreme of totally reformatting my pc that still to my disappointment this issue is still here:/

Does anyone know any way to solve this issue? Or should I just go through with a replacement of another headset? As honestly didn't expect this from Corsair or a £90 headset.
Reply With Quote


  #2  
Old 12-29-2013, 06:48 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 689846
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Contact your seller and ask if they can replace the headset for you. If not, request an RMA to replace it.
Reply With Quote


  #3  
Old 12-29-2013, 05:32 PM
Andew123 Andew123 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
POST ID # = 689936
Andew123 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Toasted View Post
Contact your seller and ask if they can replace the headset for you. If not, request an RMA to replace it.
Honestly not sure what to think about this. I have requested a RMA with my reseller but doubt this will solve the issue. I have spent maybe the last 4 hours seeing forums of people getting a replacement and the problem still being there:(

Hope this can be fixed as I honestly love the sound off this headset, just the whining noise is unbearable.
Reply With Quote


  #4  
Old 01-01-2014, 12:17 AM
mexie mexie is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 6
POST ID # = 690292
mexie Reputation: 10
Default

try to disable 'line in' when in the playback device properties in your headset specifically, not the microphone.. I had a similar issue to this this to and that got rid of it.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.