The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-28-2012, 11:22 AM
Dabbleh Dabbleh is offline
Registered User
Dabbleh's PC Specs
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
POST ID # = 622155
Dabbleh Reputation: 10
Default Vengeance 2000 Unpairing

So here's the story,

Got an RMA from Corsair because of physical problems with the old headset. I installed the drivers and had to manually pair the device. It works fine and dandy up until I power off the machine or even put it to sleep. When I turn it back on again the devices are not paired so I have to manually pair them again. This is a right pain.

Thanks.
Reply With Quote


  #2  
Old 12-29-2012, 05:58 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 622290
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Try the headset and dongle on another computer and see if it connects automatically.
Reply With Quote


  #3  
Old 12-30-2012, 03:48 PM
Dabbleh Dabbleh is offline
Registered User
Dabbleh's PC Specs
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
POST ID # = 622558
Dabbleh Reputation: 10
Default

just realised this happens as well when I remove the adapter from the PC and put it back in again.
Reply With Quote


  #4  
Old 01-02-2013, 03:22 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 623027
RAM GUY Reputation: 10
Default

You shouldn't need to pair it every time when you shutoff the machine. Is the USB dongle flashing when you have the headset on?
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.