The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-26-2012, 02:32 AM
Psykotic Psykotic is offline
Registered User
Psykotic's PC Specs
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
POST ID # = 621748
Psykotic Reputation: 10
Default Corsair Vengeance 2000 Mic Loopback

So, just earlier today I found myself given a Vengeance 2000 headset from my parents as a Holidays gift. I'm enthralled to have such a great headset, but one problem I'm currently experiencing is the voice loopback from the microphone. While I've had numerous problems with the microphone, such as odd noise or just plain static coming out, they've all gone away or been fixed somehow. One problem that persists though; is how to turn up the loopback volume. I'm a naturally loud person and If I can't hear myself speaking I speak louder, and on occasion this gets me into trouble.
So, if anyone knows how to raise the volume for the microphone loopback on the Vengeance 2000, I would appreciate knowing. Thanks!
Reply With Quote


  #2  
Old 12-26-2012, 03:03 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 621751
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

I would just ask the people if they can hear you loud and clear. If they can't there may be something wrong.
Reply With Quote


  #3  
Old 12-26-2012, 04:04 AM
Psykotic Psykotic is offline
Registered User
Psykotic's PC Specs
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
POST ID # = 621752
Psykotic Reputation: 10
Default

Everyone seems to say that I sound the same as before I swapped headsets (Which is actually the Corsair Vengeance 1500).

I don't think that's the issue. I can hear myself fine in test recordings. It's simply the loopback and it's too quiet.
Reply With Quote


  #4  
Old 12-27-2012, 01:15 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 621876
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

If everyone says you sound the same as before, Don't worry about the loopback.

I don't think its possible to increase the loopback volume.
Reply With Quote


  #5  
Old 12-27-2012, 02:58 AM
Psykotic Psykotic is offline
Registered User
Psykotic's PC Specs
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
POST ID # = 621899
Psykotic Reputation: 10
Default

It was possible to increase it on the Vengeance 1500. It used to be in the driver control panel but now it's not there and I can't increase the volume on it because it's just not there. If it's not, I just need to know. I don't want to be left at wit's end not knowing how to raise the volume.
Reply With Quote


  #6  
Old 01-02-2013, 03:43 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 623041
RAM GUY Reputation: 10
Default

The V2000 can't have loopback adjusted unfortunately.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.