The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-27-2019, 05:30 PM
PokeMaster718 PokeMaster718 is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 1
POST ID # = 1009492
PokeMaster718 Reputation: 10
Default Void PRO RGB Appears not connected on ICUE and acts like it's off

My Wireless Corsair Void PRO RGB just today randomly stopped producing sound from my mic or from other people or any noise. The ICUE software states it's not connected and shows a yellow triangle symbol, even though I didn't unplug anything. I've switched the USB and the charging cable, but nothing's changed. Please help.
Reply With Quote


  #2  
Old 07-17-2019, 06:24 PM
ajkoepf ajkoepf is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 1
POST ID # = 1011634
ajkoepf Reputation: 10
Default

did you get a fix for this i have probably the same exact issue, my headset seems like its dead no charge light nothing even with usb cable pc wont detect it no matter what i do
Reply With Quote


  #3  
Old 07-31-2019, 10:21 PM
iiGhostWhispers iiGhostWhispers is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 1
POST ID # = 1013306
iiGhostWhispers Reputation: 10
Default

that's what happened to me right now, I've got my dongle in and it flashes but on ICue it shows my headset but it has a warning triangle, and for some reason my corsair void pro rgb wireless headset has turned off and it doesn't say it's charging.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.