The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-11-2018, 04:45 PM
SinCitiSaint SinCitiSaint is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 1
POST ID # = 958649
SinCitiSaint Reputation: 10
Default HS70 Charging Issues

So i ordered HS70 direct from corsair last week, and I've noticed some funky stuff. the website claims they last up to 16 hours. Last nigh I got about 7 or 8 hours total time played. I charged my headset but the max it would charge to was 93%. So i figured i'd leave it plugged it and go to sleep. When I woke up this morning I immediately booted up the PC, took my headphones off the charge (which was still green on the LED) turned it on and checked my battery. It was sitting at 80%. What gives here? do they stop charging if left connected? All of my firmware and stuff is updated.
Reply With Quote


  #2  
Old 06-13-2018, 12:36 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 856
POST ID # = 958909
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Hi SinCitiSaint, it shouldn't stop charging if left connected, it should keep it fully charged for you. The battery life expectancy can depend on multiples factors, such as volume level and how often you have something actively playing. But if the battery level dropped while connected, we'd recommend getting a replacement just in case.

If you bought from our website directly, you can actually contact webstore directly for help with the replacement.
Reply With Quote


  #3  
Old 06-29-2018, 03:31 PM
Ptl775 Ptl775 is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 2
POST ID # = 961379
Ptl775 Reputation: 10
Default

I am also having the same issue. When I plugged it in and left it charging overnight, next day they green indicator light would be on which would mean that the headset is charged however the battery level was at 70%. I would try again and it would show the green light but will be 83% charged. I thought it was an issue with the headset so I returned and exchanged for same headset, hs70 se. The problem is still happening with the exchanged unit.

I have updated to latest firmware.

Any help would be appreciated.
Reply With Quote


  #4  
Old 07-13-2018, 06:01 AM
bolle_187 bolle_187 is offline
Registered User
bolle_187's PC Specs
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 2
POST ID # = 963284
bolle_187 Reputation: 10
Default

Same problem here. I ordened the headset yesterday.
I installed iceu software + firmware updates for the headset.
Plugged it in for charging and it only charge to 90%.
Reply With Quote


  #5  
Old 07-19-2018, 02:21 AM
LUcKy_Astronaut LUcKy_Astronaut is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 1
POST ID # = 964237
LUcKy_Astronaut Reputation: 10
Default

Yup I'm having the same issue. It only charges up to 92% and nothing further.

Last edited by LUcKy_Astronaut; 07-19-2018 at 02:26 AM.
Reply With Quote


  #6  
Old 07-19-2018, 12:14 PM
b1ackcat b1ackcat is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 2
POST ID # = 964327
b1ackcat Reputation: 10
Default

90% is fine...
I only get something between 72% and 80% after a full charge overnight...
I hope this is only a visualisation bug in the icue software and will be fixed with the next update?!
Reply With Quote


  #7  
Old 08-08-2018, 10:44 AM
SuperFastYo SuperFastYo is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 10
POST ID # = 967665
SuperFastYo Reputation: 10
Default

Bumping this. I made a thread of the same thing not realizing this one existed. Has anyone heard from corsair support on this issue?
Reply With Quote


  #8  
Old 08-12-2018, 04:17 AM
Xauro Xauro is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 2
POST ID # = 968179
Xauro Reputation: 10
Default

Bump. Same problem. Tryed drain battery to 0%(let it die) and then charge it over the night but it wont charge to 100%. Tryed re-flash it few times aswell. Feels bad man.
Reply With Quote


  #9  
Old 08-14-2018, 05:57 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 856
POST ID # = 968534
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Definitely put in tickets with our support, they'll want to hear about headsets that are having trouble charging fully.

http://support.corsair.com
Reply With Quote


  #10  
Old 08-15-2018, 03:59 PM
Egibaer Egibaer is offline
Registered User
Egibaer's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 1
POST ID # = 968732
Egibaer Reputation: 10
Default

I also let it charge for over 12 hours and i put them on opened the software and it is showing me 54% ?! Thats not even good enough...
Reply With Quote


  #11  
Old 08-16-2018, 09:13 AM
blastclaw blastclaw is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 1
POST ID # = 968849
blastclaw Reputation: 10
Default

Has anyone found a fix? Is it just the corsair icue causing problems or is it a hardware issue? Because mine wont go past 94%
Reply With Quote


  #12  
Old 08-20-2018, 02:10 AM
hungs hungs is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 2
POST ID # = 969398
hungs Reputation: 10
Default

Same issue here stuck at 85% everything updated
Reply With Quote


  #13  
Old 09-15-2018, 11:27 AM
ianmiles ianmiles is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 1
POST ID # = 972853
ianmiles Reputation: 10
Default New headset doesn't charge.

I bought a new Corsair Void Pro RGB Wireless headset and charged it before initial use as instructed. After 24 hours the battery only reached 42% and the red indicator light never turned green. I am returning the unit for a refund.
Reply With Quote


  #14  
Old 09-17-2018, 09:18 AM
bolle_187 bolle_187 is offline
Registered User
bolle_187's PC Specs
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 2
POST ID # = 973108
bolle_187 Reputation: 10
Default

Has Corsair any solution for this problem of charging the headset ?
The headset never charging to 100% ?
Cheap or bad battery in the headset or software is not working ?
Reply With Quote


  #15  
Old 09-22-2018, 05:28 PM
jedediahpelland jedediahpelland is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 1
POST ID # = 973770
jedediahpelland Reputation: 10
Default

Having the same problem on HS70, mine only goes up to 80%
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.