The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 5 votes, 4.20 average. Display Modes
  #166  
Old 02-07-2019, 08:45 PM
gonza005 gonza005 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 3
POST ID # = 993098
gonza005 Reputation: 10
Default

Hi, I have the same problem as everyone. They just stopped walking my headphones, I do not understand how I can let download them if not if they are working. I will have to leave it for 5 days without using (hoping that they fix themselves) ... The truth is that it is a shame that many users have this problem and Corsair does not make a definitive solution
Reply With Quote


  #167  
Old 02-09-2019, 03:12 PM
paskin1991 paskin1991 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 1
POST ID # = 993363
paskin1991 Reputation: 10
Default Tried all apparent fixes here

Hi tried all these solutions here and my headset is still a dud. i mean pay full price for this headset and it goes into a stupid unusable mode? please help me sort this!
Reply With Quote


  #168  
Old 02-13-2019, 04:42 PM
mwilding mwilding is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 1
POST ID # = 994108
mwilding Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Fizes View Post
No luck for me. I couldn't get past step 6 (Connect headset when prompted in CUE) CUE never recognizes that the headset is connect by USB. This was after a failed firmware update. The headset just appears to be dead. Also, tried the repair with the dongle from the other threads and reinstalling CUE, but neither helped.
I am having the same problem. My headset ceased working for a week and miraculously started working again. I found this thread with great hope for resolving the problem but so far - no dice
Reply With Quote


  #169  
Old 02-14-2019, 01:15 PM
HK1 HK1 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 3
POST ID # = 994219
HK1 Reputation: 10
Default i think im in bootloader mode too :(

i think im in bootloader mode for the m65 pro rgb, i ve seen other people say this happens with mouses too. CUE does not detect my mouse, is there any way i can get it out? Thanks :)
Reply With Quote


  #170  
Old 02-18-2019, 03:18 AM
Jamesbirch16 Jamesbirch16 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 1
POST ID # = 994709
Jamesbirch16 Reputation: 10
Exclamation Fix found the fix bootloader mode

****I FOUND THE FIX*****
1.)Plug in brick head set
2.)hold down the power AND the mute button
3.)stop stressing:)
-James
Reply With Quote


  #171  
Old 02-22-2019, 04:07 PM
Chelsea Chelsea is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 2
POST ID # = 995265
Chelsea Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Jamesbirch16 View Post
****I FOUND THE FIX*****
1.)Plug in brick head set
2.)hold down the power AND the mute button
3.)stop stressing:)
-James
How long are we supposed to hold the buttons down for?
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.