The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-03-2019, 06:47 AM
lucottoda lucottoda is offline
Registered User
lucottoda's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 4
POST ID # = 1010124
lucottoda Reputation: 10
Default Corsair VOID Pro RGB USB keeps disconnecting

I tried both with iCUE installed and not, it still causes the issue. It happens on any usb port and it's damn frustrating. It just keeps disconnecting, first I realise it's gonna disconnect from the audio cutting, then Windows does that usb beep like something was disconnected. Finally it says "USB not recognized", if I disconnect and reconnect it works again, just for a bunch of minutes (this time also varies).

And yes I tried other devices, like keyboard and mouse don't cause any problem, or a xbox360 controller even.
Reply With Quote


  #2  
Old 07-04-2019, 10:15 AM
lucottoda lucottoda is offline
Registered User
lucottoda's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 4
POST ID # = 1010281
lucottoda Reputation: 10
Default

UP please, I'm really getting tired of this
Reply With Quote


  #3  
Old 07-05-2019, 07:26 PM
lucottoda lucottoda is offline
Registered User
lucottoda's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 4
POST ID # = 1010404
lucottoda Reputation: 10
Default

UP. I can't stand this anymore
Reply With Quote


  #4  
Old 07-07-2019, 08:14 AM
lucottoda lucottoda is offline
Registered User
lucottoda's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 4
POST ID # = 1010507
lucottoda Reputation: 10
Default

Upppppppppppp
Reply With Quote


  #5  
Old 07-07-2019, 01:49 PM
Waukeen Waukeen is offline
Banned
Waukeen's PC Specs
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 264
POST ID # = 1010521
Waukeen Reputation: 16
Default

*crickets*

On a more serious note, it is rumored to still be a top *cough* priority fix. But until they decide to stop trying to get Doom running on a ton of LED light strips there is a good chance it has reached "good enough" status. Though the fact you are seeing it happen with ICurse not running leads me to believe something else might be going on as it typically worked fine (HAH!) and the problem occurred while it was running only.

I would put in a call to support, daily, to drill into them how unacceptable this issue is.

*wanders off humming the tune 'Every Rose Has It's Thorn'*
Reply With Quote


  #6  
Old 07-15-2019, 10:57 PM
bommy985 bommy985 is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
POST ID # = 1011435
bommy985 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by lucottoda View Post
I tried both with iCUE installed and not, it still causes the issue. It happens on any usb port and it's damn frustrating. It just keeps disconnecting, first I realise it's gonna disconnect from the audio cutting, then Windows does that usb beep like something was disconnected. Finally it says "USB not recognized", if I disconnect and reconnect it works again, just for a bunch of minutes (this time also varies).

And yes I tried other devices, like keyboard and mouse don't cause any problem, or a xbox360 controller even.
does reconnecting mean turning it back on, im not getting help on that at all and this is a known problem, i would contact support
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.