The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-16-2019, 06:41 AM
Draculea Draculea is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
POST ID # = 1018331
Draculea Reputation: 10
Default H100i RGB Platinum - bad firmware flash with Icue

Hello all,

i have tried a firmware update in Icue 3.19.120 and it was unsuccessful (kept asking to repeat the process). Now my H100i RGB does not get detected anymore in Icue but I can still see some leftovers from the Corsair USB connection. Fans and pump seem to be at full speed all the time.

From what i seen on the forums this is a known problem and someone from support has helped people with this problem before.

Can i get the files that i need to flash or some advice please?

Regards
Reply With Quote


  #2  
Old 09-18-2019, 09:06 AM
spooks7er spooks7er is offline
Registered User
spooks7er's PC Specs
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 2
POST ID # = 1018555
spooks7er Reputation: 10
Default

Same problem here h115i platinum.

Filed a support ticket. first reply wasn't at all helpful trying to convince me that it was a software issue and how to property reinstall iCue software, which I've done multiple times, even put on a fresh windows install.

Waiting for second response now, since a couple of days. Hope they answer soon.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.