The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Legacy Corsair Software

Notices

 
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 13 votes, 4.92 average. Display Modes
  #106  
Old 09-14-2015, 05:47 AM
Jong Jong is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 92
POST ID # = 806559
Jong Reputation: 10
Default

I understand what you want. Something pretty similar can be done already, although I realise it's not exactly the same:

For when you leave your PC unattended:

-Set up your PC to start blank screensaver after 15 mins and "on resume, display login screen"
- create a profile where all keys are blank and save it to device memory

Now, after 15 mins, when the screensaver kicks in, or if the PC sleeps, the keyboard lights will go off until you logon again

For movies et., if you want to manually use this mode, you can obviously switch to this profile using the notification icon or a keystroke or set up another mode for your main profile that is also blank.

Last edited by Jong; 09-14-2015 at 05:53 AM.


  #107  
Old 09-22-2015, 09:24 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,459
POST ID # = 810056
Corsair James Reputation: 75
Default

Hi all, just to keep everyone posted, I am still tracking this. Please continue to bless me with your feedback!
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue


  #108  
Old 09-26-2015, 02:03 AM
Moskeeto Moskeeto is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 5
POST ID # = 810595
Moskeeto Reputation: 10
Default

I'm not sure if it's at all possible, but a feature I would absolutely love to see is a lighting effect that essentially acts as an audio visualizer for whatever sounds are playing on the PC.

Someone apparently achieved this here:
But I don't like the hassle of having that program running as well just to achieve an effect I can't customize to my liking anyway.

Something else I'd like to see is the colors on the keyboard dynamically based off of what's on screen. I can imagine that would be very cpu taxing however, so I would understand this not being feasible.


  #109  
Old 09-26-2015, 12:48 PM
xbenjii xbenjii is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 5
POST ID # = 810663
xbenjii Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Moskeeto View Post
Something else I'd like to see is the colors on the keyboard dynamically based off of what's on screen. I can imagine that would be very cpu taxing however, so I would understand this not being feasible.
I'm actually part-way through making this, using the C# SDK wrapper seen here.

Keep your eye on the forums, I'll probably post it in the next week or so.


  #110  
Old 09-26-2015, 05:34 PM
Darth Affe's Avatar
Darth Affe Darth Affe is offline
//TODO add user title
Darth Affe's PC Specs
 
Join Date: Sep 2015
Location: UTC+1
Posts: 125
POST ID # = 810701
Darth Affe Reputation: 15
Default

Quote:
Originally Posted by xbenjii View Post
using the C# SDK wrapper seen here..
Nice to hear that someone is actually using this! :)

If there is anything you need in the library for what you're doing just open an issue on github. Same if something isn't clear. (I'm aware about the lack of documentation :P)


Quote:
Originally Posted by Moskeeto View Post
I'm not sure if it's at all possible, but a feature I would absolutely love to see is a lighting effect that essentially acts as an audio visualizer for whatever sounds are playing on the PC.

Someone apparently achieved this here: https://www.youtube.com/watch?v=tJ5r1P2u7mU
But I don't like the hassle of having that program running as well just to achieve an effect I can't customize to my liking anyway.
What about Elestriels Spectrograph? (http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=139027)?

If you care about customization, it would be nice to hear, what exactly you have in mind.


  #111  
Old 09-27-2015, 10:24 AM
MadIce MadIce is offline
Registered User
MadIce's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 92
POST ID # = 810787
MadIce Reputation: 12
Default

There is a simple feature that I would like to have:

When you start the CUE software from the system tray after a reboot it switches to the first profile (the first one in the alphabetically ordered profile list). This is counter-intuitive, because that may not be the one you are using. What I like to see is that it doesn't do that and keep the currently set default profile active instead. After all, that's the one activated after reboot before you started the CUE from the system tray. The second time you start the CUE in a Windows session it does load the currently set default profile. So no complaints there. It's still confusing as to why it didn't do that the first time, though.

Last edited by MadIce; 09-27-2015 at 10:29 AM.


  #112  
Old 09-27-2015, 10:44 AM
MadIce MadIce is offline
Registered User
MadIce's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 92
POST ID # = 810790
MadIce Reputation: 12
Default

Another simple feature I would like to have:

The Void beeps whenever a profile is activated. It also does this during a boot. I wish I could switch off any non-critical warning beeps in cases where the Void just does it job and works as intended.


  #113  
Old 09-28-2015, 11:11 AM
Moskeeto Moskeeto is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 5
POST ID # = 810940
Moskeeto Reputation: 10
Default

Looks like Razer now has a leg up with an Audio Visualizer.

That's pretty much what I'd like to see in CUE. Something easy to set up without having to use an external program and just run it through CUE.


  #114  
Old 10-01-2015, 07:41 PM
AyeExEye AyeExEye is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 39
POST ID # = 811678
AyeExEye Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Moskeeto View Post
Looks like Razer now has a leg up with an Audio Visualizer.
https://www.youtube.com/watch?v=UzX_puEu9u0

That's pretty much what I'd like to see in CUE. Something easy to set up without having to use an external program and just run it through CUE.
If it wasnt for Kailh or whatever switches I'd have totally forgotten Corsair, but I still hear about inconsistent clicks with Razer's replica switches... and so here I wait for the reviews on the STRAFE-RGB before I make the final choice.


  #115  
Old 10-01-2015, 09:11 PM
blaize9 blaize9 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 21
POST ID # = 811691
blaize9 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by AyeExEye View Post
If it wasnt for Kailh or whatever switches I'd have totally forgotten Corsair, but I still hear about inconsistent clicks with Razer's replica switches... and so here I wait for the reviews on the STRAFE-RGB before I make the final choice.
STRAFE-RGB - worth it.

Just order it from amazon or some local business with a great return policy, if you don't like it send it back.

Last edited by blaize9; 10-01-2015 at 09:13 PM.


  #116  
Old 10-01-2015, 09:17 PM
blaize9 blaize9 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 21
POST ID # = 811692
blaize9 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Moskeeto View Post
I'm not sure if it's at all possible, but a feature I would absolutely love to see is a lighting effect that essentially acts as an audio visualizer for whatever sounds are playing on the PC.

Someone apparently achieved this here: https://www.youtube.com/watch?v=tJ5r1P2u7mU
But I don't like the hassle of having that program running as well just to achieve an effect I can't customize to my liking anyway.

Something else I'd like to see is the colors on the keyboard dynamically based off of what's on screen. I can imagine that would be very cpu taxing however, so I would understand this not being feasible.
I own a lightpack which takes the colors off the monitor every 20ms and sends them to the lights that you place behind the monitor/tv and it uses about 5-10% of an I7-2700K.
The real issue is that the FPS is limited/slower when moving windows around, however during games/movies this is not an issue.

Last edited by blaize9; 10-01-2015 at 09:20 PM.


  #117  
Old 10-06-2015, 08:00 AM
MadIce MadIce is offline
Registered User
MadIce's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 92
POST ID # = 812473
MadIce Reputation: 12
Default

I would like to have the CapsLock, ScrollLock and NumLock act as a true lock status indicator, much like WinLock.

One can fake that now by setting a light effect, but that way the "status" is lost during mode/profile switching.

Last edited by MadIce; 10-06-2015 at 08:17 AM.


  #118  
Old 10-06-2015, 10:13 AM
MadIce MadIce is offline
Registered User
MadIce's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 92
POST ID # = 812493
MadIce Reputation: 12
Default

Here's another variation of my previous request, which is more powerful, because it can be used with any key (not just the lock keys):

In the Foreground Lighting Editor I like to see the following changes:

In addition to the two existing "Start" options (leave those as they are), have a third option with a dropdown list to select one of the following events:
- "On CapsLock is On"
- "On ScrollLock is On"
- "On NumLock is On"
- "On WinLock is On"
Example: If "On NumLock is On" has been selected and the mode starts then it checks the NumLock status and shows the lighting when it was set. It should also
start when NumLock has been switched on by the user.

In addition to the three existing "End" options (leave those as they are), have a fourth option with a dropdown list to select one of the following events:
- "On CapsLock is Off"
- "On ScrollLock is Off"
- "On NumLock is Off"
- "On WinLock is Off"
Example: If "On NumLock is Off" has been selected then the lighting should end when NumLock has been switched off.

Last edited by MadIce; 10-07-2015 at 10:24 AM. Reason: Added "WinLock".


  #119  
Old 10-17-2015, 01:30 AM
Victoss Victoss is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 19
POST ID # = 814771
Victoss Reputation: 10
Default

Wasn't sure if this should of gone under the SDK sub or not


Now that the SDK is out it would be nice to see Corsair get in touch with some of the big game developers and implement the SDK with some of the big titles coming out in the next few months to really show it off. A great example would be Star Wars: Battlefront. Battlefield Hardline had support for Logitech LED Illumination so I'm sure similar support will be given to Battlefront and even though I'm guessing the smart coders we have here in the forums would be able to transfer the Logitech support to CUE it would be nice to see this already implemented. Also a great way to get people excited for your RGB lineup before the holidays.


  #120  
Old 10-21-2015, 08:30 AM
Trebor777 Trebor777 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
POST ID # = 815559
Trebor777 Reputation: 10
Default

Hello !

3 Things I'd like to see in CUE:
- Being able to assign actions on keys with an optional modifier (so I can assign a keyboard action to any shortcut, like Shift+C or whatever.)
- Being able to record Mouse in Absolute Coordinates (and working with multi-monitor).
- Being able to set conditions/variables in Macro (like if a key is pressed while executing the macro, do something/else do something else). Ideally something like what you can do in VoiceAttack ;)

Thanks :)


 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.