The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-12-2013, 10:42 PM
meshki meshki is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
POST ID # = 687257
meshki Reputation: 10
Default H80i randomly stopped working, now its not recognized :(

I noticed this close to a week ago. I sent in a support ticket that was supposed to be responded to within a business day but still nothing. Tried live chat and no one was available.. Hoping to get a work around here.

Specs - i7 3770k | asrock z77 extreme 4 | H80i | GS 600 power | Radeon HD 6900 series | 16 GB RAM | etc etc

It was working fine, pretty sure I hadn't updated it or anything like that. Now the fans won't spin, the hardware isn't recognized and the LED doesn't light up.

I uninstalled (including dongle), deleted profiles, cleaned my registry with CCleaner. Tried updating to newest version. Still nothing.

Deleted unrecognized hardware in device manager, and upon restart unrecognized hardware it back.

It should be noted, after waking PC from sleep it has started and was working fine twice. After putting PC back to sleep or restarting, back to 0 recognition.

If anyone has any ideas, would be great to hear :(
Reply With Quote


  #2  
Old 12-14-2013, 03:40 PM
wytnyt's Avatar
wytnyt wytnyt is offline
`~~`
wytnyt's PC Specs
 
Join Date: Jun 2012
Location: Roanoke, Virginia
Posts: 8,108
POST ID # = 687501
wytnyt wytnyt Reputation: 159
Send a message via ICQ to wytnyt Send a message via AIM to wytnyt Send a message via Yahoo to wytnyt Send a message via Skype™ to wytnyt
Default

when you put your computer in sleep mode the link software will stop monitoring and will need a restart,this is due to the loss of communication from everything being literally turned off...
__________________
My 4930k Air 540 Custom Loop Build Pics
http://s39.photobucket.com/user/wytn...?sort=3&page=1
Reply With Quote


  #3  
Old 12-15-2013, 03:24 AM
meshki meshki is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
POST ID # = 687578
meshki Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by wytnyt View Post
when you put your computer in sleep mode the link software will stop monitoring and will need a restart,this is due to the loss of communication from everything being literally turned off...
The fans starting from sleep mode happened twice after I encountered the issue originally. I've had the fans for over 6 months without issue of starting from sleep mode.
Reply With Quote


Reply

Tags
fan problem, h80i problems, led failure, not recognized

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.