The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-28-2019, 08:08 PM
yee yee is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
POST ID # = 1015985
yee Reputation: 10
Default Corsair Void Pro Mic Button Issue

So the corsair void mic button us loose on a lot of void headsets.


So what you need to do is just tape your button like i did in the imageimage0 (1).jpg
Reply With Quote


  #2  
Old 08-28-2019, 08:09 PM
yee yee is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
POST ID # = 1015986
yee Reputation: 10
Default

I know its low effort but its honestly the best way.
Reply With Quote


Reply

Tags
void mic mute toggle

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.