The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-24-2016, 03:01 PM
kylesheppard364 kylesheppard364 is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 1
POST ID # = 859624
kylesheppard364 Reputation: 10
Default Void not Producing Audio

My Corsair Void Gaming Headset is now, after about 2 weeks of use, stopped producing sound in both ear cups when plugged in, turned on, and set to the default play back device in settings. If it does produce sound, the audio is very small, even when at it's maximum volume. Please help!
Reply With Quote


  #2  
Old 06-25-2016, 07:32 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 859741
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Could be a faulty headset. Try the headset on another computer.

if its the same, contact your retailer and see whether they can replace the headset for you. If not, request an RMA to replace the headset with Corsair.
https://corsair.secure.force.com/
Reply With Quote


Reply

Tags
audio, not working, sound, void, volume

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.